INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Dorit de Rapid, Denis Drăguș este aproape de un transfer în Anglia » Cluburile au ajuns la un acord

Denis Drăguș
Denis Drăguș

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2023 12:05 / Actualizat duminica, 30 iulie 2023 12:23

Standard Liege a ajuns la o înțelegere pentru atacantul în vârstă de 24 de ani cu Coventry, club din liga secundă engleză, care ar plăti 1,5 milioane de euro în schimbul său.

În iunie, Rapid s-a înțeles cu Standard pentru Denis Drăguș. Atacantul în vârstă de 24 de ani, la Liege din 2019, cumpărat de la Viitorul cu 1,8 milioane de euro (împrumutat de două ori, la Crotone și Genoa), ar fi trebuit să ajungă în Giulești în schimbul a 1,3 milioane. Dar s-a întors în Belgia.

Basarab Panduru vede deja echipele retrogradate din Superliga: „Sunt cele mai slabe”
RETROGRADARE
Basarab Panduru vede deja echipele retrogradate din Superliga: „Sunt cele mai slabe”

Suma de transfer pentru Denis Drăguș, confirmată și de cotidianul din Coventry

Acum, clubul valon are alt acord pentru „tricolor". Potrivit cotidianului La Derniere Heure, Standard a încheiat un pact cu Coventry, echipă din liga secundă engleză, care a ratat promovarea în Premier pierzând barajul la penaltyuri!

Jurnalistul belgian Sacha Tavolieri, specialist în mercato, a anunțat că Standard ar putea câștiga 1,5 milioane euro din acest transfer. Cifră confirmată și de cotidianul britanic Coventry Telegraph, foarte apropiat de clubul din Championship

„Denis Drăguș nu ar avea nimic împotrivă să continue încă un sezon”

„Rămâne ca jucătorul să se înțeleagă cu Coventry", a completat La Derniere Heure. Același Tavolieri a mai spus însă ceva interesant: „Drăguș nu ar avea nimic împotrivă să continue încă un sezon la Liege". Mai are contract până pe 30 iunie 2024.

După cantonamentul din Olanda, Denis a înscris un gol la 1-1 în amicalul cu Hertha Berlin, chiar pe „Sclessin". Antrenorul Carl Hoefkens a spus că i-a plăcut mult Drăguș, dar a sugerat că va părăsi Standard.

Antrenorul lui Standard: „Știm toți situația lui Denis Drăguș. Acest transfer s-ar putea face"

„Sunt foarte mulțumit de Drăguș și de ce a demonstrat în perioada pregătirii, dar e altceva cu el...", a declarat atunci tehnicianul flamand.

Zilele trecute, Hoefkens a revenit cu o declarație în presa belgiană: „Știm toți situația lui Denis. Acest transfer s-ar putea face. Sau nu. Iată motivul absenței sale în testul de la Metz! Totuși, în acest moment, el e încă jucătorul lui Standard". 

Citește și: 

Barcelona zdrobește pe Real Madrid într-un El Clasico estival, dar îl pierde pe Ilkay Gundogan, care va lipsi ceva timp

Asta-i salvarea lui Mbappe?! Clubul-gigant care vrea să-l scape de PSG

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
zetanu
zetanu  •  30 Iulie 2023, 12:45

Angelescu e cel mai fericit la stirea asta. Nu mai trebuie sa dea 1,5 milioane de euro, i-a trecut glontul pe la ureche, si poate spune suporterilor ca a avut ghinion, el de fapt a incercat, dar nu s-a putut. Cam ce zicea Niculae dupa meciul cu Botosaniu. Noi am negociat cu multi atacanti, dar nu a iesit nimic, de parca asta intereseaza pe cineva. Nu e ca si cum Angelescu nu stia de anul trecut ca Dragus nu are nici cea mai mica intentie sa vina la Rapid, a aflat abia azi. Anul trecut asa s-a pricopsit cu Lucakssen, dupa ce Dragus le-a zis pas..si iata cum, dupa fostul antrenor, iese la iveala si cealalta mare problema a Rapidului, si anume, lipsa unor conducatori care sa aiba o legatura cat de cat cu fenomenul...Sa fie etapa a patra, sa nu ai solutii pe extreme, un mijlocas capabil sa dea pase si un atacant bun...Copii luati notite! Asa arata un esec anuntat in management fotbalistic.

elgabri
elgabri  •  30 Iulie 2023, 12:35

Ce teapa le a tras Hagi la belgieni cu acest antitalent .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează