INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Bill Gates discută cu Florentino Perez o afacere de multe milioane » Ce s-ar putea întîmpla cu arena madrilenilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2013 17:57

Presa din Spania anunţă că Bill Gates negociază în aceste zile cu preşedintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, cumpărarea dreptului de a redenumi stadionul care poartă acum numele "Santiago Bernabeu".

El Confidencial scrie că cele două părţi sînt abia la începutul discuţiilor, însă sînt şanse reale ca actele să se semneze, fiind o afacere bună atît pentru Real Madrid, cît şi pentru Microsoft.

Dacă se vor înţelege, cel mai probabil numele de Santiago Bernabeu va fi schimbat în "Microsoft Arena", aşa cum s-a întîmplat şi în Anglia cu "Etihad Stadium" şi "Emirates Stadium".

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
wwerko96
wwerko96  •  26 Octombrie 2013, 10:57

El Confidencial. Un fel de prost.ro din romania, de fapt si mai rau =)))) Oricum Bill Gates are relatii mai stranse cu Barcelona. Cautati parteneriatul dintre Bill & Melinda Gates foundation si FC Barcelona Foundation. sau FC Barcelona join Bill Gates pe google si dati la imagini Singurul motiv pt care Bill Gates nu vrea sa "ajute" Barca cu milioanele este ca nu vrea sa distruga traditia..."Camp Nou" sau "Nou Camp". Numele Bernabeu nu este un simplu nume, este un simbol. Dar stie ca pentru bani perez vinde orice :))) Odata cu redenumirea arenei Real o sa piarda mult din prestigiu. Chiar daca nu sunt fan Real, Bernabeu este un simbol in FOTBAL, ar fi urat

4patraulea
4patraulea  •  26 Octombrie 2013, 08:06

mda, asa e cand fotbalul nu mai este fotbal, mai bine ii zic billy arena

gerulathor
gerulathor  •  26 Octombrie 2013, 01:47

Bill Gates..asta'i cel mai sarac om din lume!? Daca indrazneste sa-l refuze Perez, a doua zi isi gaseste clubul "BRELOC" la cheile lui Bill Gates :D

Vezi toate comentariile (14)
Comentează