INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

FOTO Blat în Germania: „De ce să mai atacăm?” » Contracandidatele fac scandal

Jucătorii sărbătoresc după meci // Foto: Imago +15   FOTO
Jucătorii sărbătoresc după meci // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 10 mai 2022 16:18 / Actualizat marti, 10 mai 2022 17:15

FSV Frankfurt și Elversberg, din liga a patra germană, s-au înțeles la o remiză (1-1), prima ca să evite retrogradarea directă, iar oaspeții pentru a-și asigura promovarea. Ulm și Grossaspach fluieră a pagubă și acuză aranjamentul.

Final cu scandal în Regionalliga, divizia a 4-a germană, zona Südwest. Penultima etapă, la Frankfurt, meci cu implicații la cei doi poli ai clasamentului. Gazdele de la FSV, locul 15 din 19, contra SV07 Elversberg, liderul la zi. S-a terminat 1-1, rezultat decis în prima repriză. 

Nu s-a jucat nimic în ultimele minute, mingea plimbându-se în terenul lui Elversberg în posesia oaspeților, în aplauzele fanilor din ambele tabere, care au sărbătorit împreună.

+11 FOTO

„De ce să mai atacăm?”

Gazdele au evitat retrogradarea directă, iar adversarii și-au asigurat matematic ascensiunea în 3. Liga. Situație care a provocat protestul rivalelor. Ulm, locul secund, la trei puncte diferență și golaveraj net inferior, s-a revoltat că nu-și mai poate juca șansa în runda finală. 

La fel, Sonnenhof Grossaspach, locul 16, retrogradabil, care a învins-o degeaba (3-1) pe Ulm, având handicap tot de trei puncte și golaverajul față de Frankfurt.

„Era clar că promovam cu un egal, așa că mi se pare legitim cum s-a jucat", a spus Horst Steffen, antrenorul liderului. Tim Görner, omologul de la FSV confirmă: „Un punct era bun pentru ambele echipe, deci de ce să mai atacăm?”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Incredibilul sfârșit al lui Jody Lukoki! Agresat de rude, mort la spital!

Tot pentru bogați! Cum se va schimba formatul Ligii Campionilor începând din 2024

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ucv1948
ucv1948  •  10 Mai 2022, 18:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

traian_v
traian_v  •  10 Mai 2022, 17:59

Cooperativa in Germania? Nu se poate, e imposbil.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează