INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Boateng strică petrecerea! Neamțul face atmosferă în vestiarul lui Bayern și amenință cu plecarea: „E o problemă”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 10:42

Jerome Boateng s-a supărat după ce a fost introdus abia în prelungiri la 3-1 cu Hoffenheim în deplasare și amenință s-o părăsească pe Bayern Munchen.

La campioana Germaniei nu e liniște nici măcar la victorie. Bayern a demarat în noul an cu un spectaculos 3-1 la Hoffenheim, însă nu toată lumea este fericită. Jerome Boateng a pierdut duelul pentru titularizare cu Suele și cu Hummels, în centrul apărării, și a reacționat vizibil deranjat.

Cât a stat pe bancă și-a ascuns fața de obiectivele camerelor de luat vederi. Iar în final, după cele câteva minute acordate de antrenorul Niko Kovaci în prelungiri, s-a supărat de-a binelea și a plecat direct la cabine, fără să mai salute suporterii.

"A fost o decizie grea să-l las rezervă, dar Jerome e profesionist", a comentat antrenorul. Managerul Hasan Salihamidzici, în schimb, a recunoscut că "este o problemă, trebuie să vorbesc cu el".

Apărătorul de 30 de ani a vrut să plece vara trecută, la PSG, iar potrivit cotidianului Tageszeitung, tentația unui transfer e din nou de actualitate.
Mai ales că Bayern îl va aduce pe Lucas Hernandez, de la Atletico. Achiziția internaționalului francez era prevăzută pentru acest mercato, însă Madridul a insistat pe lângă bavarezi să-i activeze clauza de reziliere, cifrată la 80 de milioane de euro, abia la finele sezonului. 

2011 e anul în care Boateng a venit la Bayern, de la Man. City. A câștigat 6 titluri cu bavarezii, precum și Liga Campionilor, în 2013

Citește și:

BALONUL DE AUR // „Ei doi vor câștiga următoarele 10 Baloane de Aur!” » Buffon anunță o supremație în stilul Messi - Ronaldo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează