INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Bogdan Andone, ofertat de Olympiakos Nicosia! Antrenorul român, blocat de Astra Giurgiu

Bogdan Andone
Bogdan Andone

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 18:17 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 18:32

Antrenorul Bogdan Andone (45 de ani) a fost ofertat de către Olympiakos Nicosia, locul 4 în campionatul din Cipru.

După aventura de la Astra, club de care încă este legat contractual, Bogdan Andone ar putea antrena în Cipru. Antrenorul român este dorit ca antrenor la Olympiakos Nicosia, echipa ce ocupă locul 4 în campionat în acest sezon.

Potrivit Protathlima.com, tehnicianul român a avut deja un prim contact cu șefii echipei cipriote. Acesta este interesat să lucreze în Cipru, anunță presa apropiată de clubul din capitală.

Bogdan Andone, legat contractual de Astra Giurgiu

Problema pentru Andone este faptul că nu și-a încheiat încă socotelile cu Astra Giurgiu, echipă pe care a preluat-o în octombrie 2019 și alături de care a încheiat sezonul trecut pe locul 3. Andone și membrii staffului său au primit hârtii din partea clubului, prin care au fost anunțați că sunt degrevați de obligații față de echipă, însă contractele lor nu au fost încă reziliate.

Aceștia au demarat o acțiune la CNSL (Consiliul Național pentru Soluționarea Litigiilor) împotriva clubului, cerându-și drepturile salariale până la sfârșitul contractului. 

În cariera de jucător, Andone a evoluat în Cipru timp de 3 sezoane. A început la Apollon Limassol în 2006 și a mai trecut pe la Alki Larnaca și Ermis Aradippou, înainte de a reveni în România, la Farul, de unde s-a retras în 2010. Alături de Apollon, Andone a câștigat Supercupa, în 2006.

VIDEO. Bogdan Andone vorbește despre un moment incredibil petrecut în Ungaria: „Am stat 5 ore în stadion”

Citește mai multe știri:

Fotbaliști excelenți, de 8 ori mai ieftini decât ce a luat Dinamo » Golgeter cu 3.500 de euro + echipa-tip a străinilor angajați pe bani puțini

Mircea Lucescu, mai motivat ca niciodată la Dinamo Kiev: „Plecarea mea? Ficțiune și nonsens!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează