INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Boloni a vrut să îl dea la schimb pe Cristiano Ronaldo » Unde ar fi ajuns portughezul și cine ar fi venit în locul lui

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2020 17:00

În 2002, înainte ca Ronaldo (34 de ani) să facă pasul către prima echipă a lui Sporting, Ladislau Boloni a vrut să îl ofere ca monedă de schimb pentru atacantul Tony Vairelles (47 de ani).

„Este adevărat! După stagiunea mea bună, când m-am întors la Lyon, Laszlo Boloni a vrut să mă cumpere la Sporting Lisabona. Mai aveam un an de contract, aşa că Lyon dorea un transfer definitiv, dar Sporting nu avea bani, aşa că a propus la schimb doi jucători. Unul dintre era Cristiano Ronaldo”, a povestit Tony Vairelles.

Cine este Tony Vairelles 

Francezul Tony Vairelles (47 de ani) este un fost atacant cu 8 selecții în prima reprezentativă a Franței. Are în palmares și două titluri de campion în Ligue 1, în 1998 cu Lens și în 2003 cu Lyon. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Nancy, Bordeaux, Bastia, Rennes, Lierse, Tours, Dudelange sau Gueugnon.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu, supărat foc pe Gazetă: „Cum vă permiteți? N-am nicio legătură cu eliminarea Craiovei! Eu le-am dublat valoarea oltenilor!”

Juventus, acord cu cel mai curtat fotbalist din Serie A! Torinezii plătesc 65 de milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează