INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Boloni, out de la Panathinaikos! Patronul a luat decizia: „Definitivă. Irevocabilă”

Ladislau Boloni
(foto: Imago)
Ladislau Boloni (foto: Imago)

Articol de - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 11:39 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 11:57

Giannis Alafouzos îl va înlocui pe Loți Bölöni (68 de ani) la sfârșitul sezonului, deși mai are un an de contract. Clubul atenian a demarat deja negocierile cu un alt antrenor.

Toamna trecută, după ce a fost concediat de Gent la doar trei săptămâni de la prezentare, Loți Bölöni a semnat cu Panathinaikos, pe 19 octombrie, un contract valabil până în 2022. Dar aventura lui la clubul atenian se va termina în această primăvară, pe 16 mai, odată cu ultimul meci din play-off, împotriva lui Olympiakos.

Boloni, șanse minime la cupele europene

Potrivit cotidianului grec Sportime, patronul Giannis Alafouzos a luat decizia. „Definitivă. Irevocabilă”. Bölöni nu mai continuă la Panathinaikos.

Ultimele rezultate nu l-au ajutat deloc: 1-3 cu Olympiakos, 1-2 cu Aris și 1-1 cu AEK. Verzii sunt pe 5, la cinci puncte în spatele lui AEK (4) și la șapte de Aris (3). Șansele de a mai prinde un loc pentru cupele europene sunt minime. Se pare că Alafouzos ar fi demarat deja negocierile cu sârbul Vladan Milojevici, care se află și pe lista lui AEK.

Jucătorii i-au cerut patronului să-l dea afară pe Boloni!

La începutul lui martie, Bölöni de-abia a scăpat de demitere. Venea după cinci partide la rând fără victorie, patru înfrângeri, trei în fața modestei Giannina, care îl eliminase și din Cupa Greciei. 

Vestiarul fierbea, relația cu fotbaliștii săi era încordată la maximum. Atunci, unii jucători s-au plâns patronului și i-au cerut să-l dea afară pe Laszlo. Alafouzos l-a păstrat în cele din urmă pe tehnicianul în vârstă de 68 de ani. La sfârșitul stagiunii însă, Panathinaikos va schimba antrenorul.

29de meciuri are Laszlo Bölöni la Panathinaikos: 14 victorii (48,28%) și 9 înfrângeri

Citește și alte știri:

Ladislau Boloni, învins în „Derby-ul eternilor rivali” » Meci spectaculos cu Olympiakos

OFICIAL Antrenorul l-a dat afară pe Săpunaru de la Kayseri: „Nu sunt de acord cu decizia lui”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
coco1987
coco1987  •  26 Aprilie 2021, 15:57

Ma intreb daca cei de la FRF urmaresc aceste informatii. Exista sanse ca la finalul acestui sezon doi antrenori net superiori lui Radoi (de fapt nici nu se compara) sa devina liberi de contract. O oferta pentru dumnealor, s-ar putea, domnule Burleanu? E vorba despre Boloni si Mircea Lucescu, in ce ordine doriti. Cred ca mai sus de atat la nivel de antrenori romani nu s-ar mai putea in prezent, dat fiind faptul ca singurii antrenori mai valorosi, decat acestia, la nivel de nationala sunt Ienei, Iordanescu si piturca (primii doi-retrasi din activitate, iar al treilea-deloc in gratiile lui Burleanu ). Dar..probabil vorbim degeaba, de vreme ce erau liberi de contract si Olaroiu si Petrescu si Razvan Lucescu si nu cred ca s-au sinchisit cei de la federatie sa le dea nici macar un semn.

1231782316848004
Gelu Viorel  •  23 Aprilie 2021, 15:47

de cand asteptati voi stirea aceasta !!!!!!!!!!! dar macar nu dati informati eronate ,echipa e aproape calificata in preliminariile europa league ,si area sanse mici (dar are )sa se califice in preliminarii champions league!!! si cu siguranta nu o sa fie Milojevici antrenorul care sa-l ainlocuiasca pe Boloni!!

caoradea
caoradea  •  23 Aprilie 2021, 13:16
Postat de helium pe 23 Aprilie 2021, 12:55

Ciudat la Boloni este că oriunde se duce, nu stă mai mult de un an. Doar la Antwerp a stat. Aici nu intră în discuție calitățile sale indubitabile de antrenor, ci cred că este o problemă de...caracter!

Si inca ceva: pe informatiile gsp ului nu te poti baza, eu as astepta sfarsitul campionatului cu acest verdict.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează