INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Ladislau Boloni, învins în „Derby-ul eternilor rivali” » Meci spectaculos cu Olympiakos

Olympiakos - Panathinaikos 3-1 // foto: Facebook @ Panathinaikos FC
Olympiakos - Panathinaikos 3-1 // foto: Facebook @ Panathinaikos FC

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 22:22 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 22:52

Panathinaikos, echipa pregătită de Ladislau Boloni (68 de ani), a pierdut derby-ul cu Olympiakos, scor 1-3, și coboară pe locul 5 în Grecia.

Panathinaikos a cedat în marele derby al Greciei. Olympiakos s-a dovedit prea puternică pentru echipa lui Boloni, care nu a putut repeta isprava de acum câteva etape, când și-a învins marea rivală cu 2-1.

Astăzi, în etapa 29, „verzii” au cedat la Pireu, pe stadionul „Georgios Karaiskakis”. În minutul 10, Olympiakos a înscris prin El Arabi, dar golul a fost anulat cu ajutorul video-arbitrajului pentru un ofsaid în faza de construcție.

Panathinaikos a dat prima lovitură

Panathinaikos a deschis scorul, în minutul 31, prin Federico Macheda. Atacantul italian a transformat un penalty pe care tot el l-a obținut, după ce a fost faultat de Nelson Semedo. Din nou, VAR-ul a fost decisiv în luarea deciziei.

Pentru echipa lui Boloni a urmat un coșmar. În minutul 3 de prelungire al primei părți, Koka a egalat, ajutat de bâlbâiala portarului Dioudis. În minutul 60 Olympiakos a avut un alt gol anulat, după un henț comis de Koka.

Totuși, arbitrii nu au mai avut de ce să intervină în minutul 72, când Koka a reușit „dubla” cu o finalizare prin alunecare. Golul decisiv a fost reușit în minutul 90+7, de Bruma, pe contraatac. Portarul lui Boloni era în careul advers, încercând să contribuie la o eventuală egalare.

Panathinaikos, în inferioritate numerică cu Olympiakos

Panathinaikos a încheiat meciul în 10, după ce Poungouras a văzut cartonașul roșu. Chiar și așa, echipa lui Boloni a fost aproape de a egala, dar Carlitos a ratat două șanse bune de gol pe final. 

După rezultatul de astăzi, Panathinaikos coboară pe locul 5 în Grecia. Trupa lui Boloni are 49 de puncte, două sub următoarele două clasate, AEK Atena și PAOK. Olympiakos este lider detașat, cu 76 de puncte și o singură înfrângere în tot campionatul, chiar împotriva lui Panathinaikos.

Mai multe știri despre stranieri: 

Ștefan Radu, assist perfect în prelungirile din Verona - Lazio, 0-1: „A pictat cu stângul!”

Tiki-taka Stanciu în Slavia - Sparta » Niță n-a avut nicio șansă! Defensivă umilită printr-o fază genială

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează