INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Boloni a obținut prima mare victorie în Grecia! Panathinaikos a învins formația lui Nedelcearu

Panathinaikos, formația antrenată de Ladislau Boloni, s-a impus în deplasarea de la AEK Atena, scor 2-1.
Panathinaikos, formația antrenată de Ladislau Boloni, s-a impus în deplasarea de la AEK Atena, scor 2-1.

Articol de - Publicat duminica, 06 decembrie 2020 21:40 / Actualizat duminica, 06 decembrie 2020 22:44

Panathinaikos, formația antrenată de Ladislau Boloni, s-a impus în deplasarea de la AEK Atena, scor 2-1. 

Al 7-lea meci al lui Laszlo Bölöni la Panathinaikos, a patra victorie în campionat, primul succes important al antrenorului în vârstă de 67 de ani pe banca verzilor. După ce, pe 21 noiembrie, a fost învins foarte greu de Olympiakos (0-1) pe „Karaiskakis", Loți și-a luat revanșa în această seară, învingând-o pe AEK Atena cu 2-1 în deplasare. 

Boloni, victorie mare în Grecia

Ambele goluri ale echipei sale au venit înaintea pauzei (Macheda 34, Kourmpelis 45+2), rivalii reducând scorul în final (Oliveira 88). Cu această victorie, Panathinaikos urcă patru poziții, până pe locul 5. La AEK, Ionuț Nedelcearu a jucat 90 de minute în centrul apărării.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO Răzvan Marin și-a ales poziția preferată din teren » Mesaj pentru antrenorul lui, după golul superb din Verona - Cagliari

Președintele lui Gaziantep acuză: „Când Șumudică deschide gura, arbitrii încep să alerge cu cartonașul în mână”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
adymartianul
adymartianul  •  07 Decembrie 2020, 02:31

Nice are antrenor roman.

talpaiadului
talpaiadului  •  07 Decembrie 2020, 01:44
Postat de rocky2 pe 06 Decembrie 2020, 22:57

Boloni si Il Luce, singurii antrenori romani ce activeaza in campionate cat de cat serioase! Restul la *** sau la glume de echipe!

Nu conteaza in ce campionat joci, ci ce rezultate ai acolo. Mie performanta lui Olaroiu in China mi se pare absolut fantastica tinand cont ca echipa sa era abonata la locurile 4-5, si consider ca in 2020 a fost cel mai bun antrenor roman, pe departe. Anul 2019 a fost al lui Razvan Lucescu, care a castigat Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal, de asemenea o performanta extraordinara. Nici nu mai vorbesc de Dan Petrescu, care de ani de zile face minuni in Europa cu echipe romanesti care in mod normal nici n-ar trebui sa participe la competitie daca ar fi sa judecam dupa valoarea lotului de jucatori.

markksson
markksson  •  07 Decembrie 2020, 00:07

@OP, nu vreau sa-ti caut nod in papura, dar nu stiu cum poti sa pierzi cu Olympiakos si apoi sa iti iei revansa cu ... AEK. Alta chestie: poate puteai sa mentionezi al cui era stadionul Karaiskakis, al echipei lui Boloni, sau al celor de la Olympiakos Pireu (deci Boloni pierduse acasa sau in deplasare?). Daca era vorba de Camp Nou sau San Siro, nu era nevoie, dar ... Karaiskakis - sa fim seriosi!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează