INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROVOCARE

Boloni, pus din nou să aleagă dintre Messi și Cristiano Ronaldo: „Nu pot fi obiectiv”

Boloni și Cristiano Ronaldo
Boloni și Cristiano Ronaldo

Articol de - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 21:19

Ladislau Bölöni a vorbit din nou despre Cristiano Ronaldo (34 de ani), starul pe care l-a lansat la Sporting în 2002, și le-a spus spaniolilor cine e mai bun dintre portughez și Lionel Messi (32 de ani).

„Nu pot fi obiectiv. Cristiano va fi mereu băiatul meu, a pornit cu mine. În orice caz, suntem norocoși că ne bucurăm de două monumente, care au încercat să exceleze în ultimii 10-15 ani. Cruyff zicea că este important să fii cel mai bun, dar mai mult contează să stai în top. Îmi amintesc că Ronaldo m-a invitat în 2008 la decernarea Balonului de Aur și mi-a mulțumit. A fost fantastic!”, a dezvăluit actualul tehnician al lui Antwerp.

VIDEO / Ce face Cristiano Ronaldo în timpul autoizolării

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi, caracterizat de secundul lui Rangers: „Este puțin în spatele a doi jucători. Mai vorbim peste doi-trei ani”

„Imaginați-vă, Hagi la Everton!” » Cât de aproape a fost „Regele” de un transfer în Premier League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close