INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

„Imaginați-vă, Hagi la Everton!” » Cât de aproape a fost „Regele” de un transfer în Premier League

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 20:08

La începutul anilor '90, Everton a trimis o delegație pentru a-l transfera pe Gică Hagi (55 de ani) de la Real Madrid. 

Everton începea o reconstrucție sub comanda lui Howard Kendall, managerul care le adusese ultimele două trofee interne. Vedeta echipei urma să fie Gică Hagi, dar mutarea nu s-a perfectat. „Regele” doar se instalase în Spania, la Real Madrid, și a fost imposibil de convins. Povestea a fost împărtășită de Gavin Buckland, într-un podcast special despre istoria grupării din Liverpool. 

„Imaginați-vă, Hagi la Everton!”

„E fascinant că am încercat să îl aducem pe Ian Rush. Am încercat să semnăm și cu Gheorghe Hagi. El era la Real Madrid în acel moment, dar costa mult prea mulți bani. Howard a mers special în Spania pentru a încerca să îl convingă. Imaginați-vă cum ar fi fost ca Hagi să joace pentru Everton!”, a povestit Gavin Buckland.

Howard Kendall, legendă a lui Everton

Howard Kendall, fost jucător și antrenor în 3 mandate la Everton, a murit în 2015, la vârsta de 69 de ani. Are în palmares 3 titluri în Anglia cu gruparea din Liverpool, unul ca jucător, în 1970, și două ca manager, în 1985 și 1987

„Imaginați-vă, Hagi la Everton!” » Cât de aproape a fost „Regele” de un transfer în Premier League
Howard Kendall,

VIDEO / Familia Hagi a urmărit împreună meciul dintre România și Columbia

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

VIDEO Andrei Niculescu despre ACEL România - Suedia, din 1994: „Să plângi că ai ratat Everestul e una, să te plângi că n-ai ocazia să plângi e cu totul altceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lake1001
lake1001  •  27 Aprilie 2020, 01:38

Măcar la Everto avea şanse să fie titular, la Real a frecat banca precum Ianis. Din tată în fiu.:):) La Real, Hagi a fost titular-integralist 5 meciuri. A verifica domnilor de ka gsp. La Barca a fost 7 meciuri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează