INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Bolt a atras atenția cluburilor importante! Doi români ar putea fi colegi cu fostul atlet

Foto: Facebook Usain Bolt
Foto: Facebook Usain Bolt

Articol de - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 11:37

Sivasspor, echipa la care joacă Torje și Papp, vrea să dea o nouă lovitură de imagine după transferul lui Robinho. Să-l aducă pe Usain Bolt, fostul sprinter jamaican, 32 de ani, care a dat probe la Dortmund și la Central Coast Mariners

Usain Bolt și-ar putea găsi o echipă în Europa. Nu la Dortmund sau Manchester United, al cărui fan declarat este, ci undeva mai la sud, în Turcia.

Cotidianul Fotomaç anunță că Sivasspor, locul 11 în Süper Lig, la care joacă doi români, Gabriel Torje și Paul Papp, l-a contactat pe cel mai rapid om de pe planetă în vederea unui transfer. Ar fi încă o lovitură de imagine pentru clubul turc, după aducerea brazilianului Robinho, anul trecut.

Curtat și de Maradona

"Fulgerul" a plecat la începutul lunii din Australia, unde dăduse probe și marcase două goluri, într-un amical, pentru Central Coast Mariners. Fostul campion mondial și olimpic la 100, 200 și ștafetă 4x100 de metri nu s-a înțeles asupra contractului la Antipozi, cerând un salariu de 1,8 milioane de euro, de 20 de ori mai mult ca oferta primită!

Sivas ar putea să-i satisfacă pretențiile financiare, dar are un rival serios în Diego Maradona, antrenorul care îl vrea și el în Mexic, la Dorados de Sinaloa, sprijin în lupta pentru promovarea în prima ligă.

"L-am văzut jucând şi, cu tot respectul, Bolt nu va ajunge fotbalist nici peste o sută de ani. E senzaţional ca acţiune de marketing, însă, sincer, nu poţi lua acest lucru în serios" Markus Babbel, fost campion european cu Germania în 1996

Citește și: "Secesionistul" Pep Guardiola, declarații dure la Liverpool: "Nu știu dacă UE face totul pentru respectarea drepturilor omului"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează