INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

„Bombă” în Spania: „Real a renunțat la Kylian Mbappe!”. Au fost dezvăluite motivele

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 11:33 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 13:07

Postul de radio spaniol Cadena Ser anunță că Real Madrid nu mai dorește să-l aducă pe Kylian Mbappe pe „Bernabeu”. Ar trebui să-i plătească foarte mulți bani, ceea ce nu e văzut bine în vestiar. Suporterii nu sunt nici ei încântați, după ce atacantul lui PSG a refuzat deja un transfer la Madrid, preferând să-și extindă contractul cu gruparea pariziană.

Deși în vara lui 2024 devine liber de contract, după 7 ani la Paris SG, Kylian Mbappe nu mai este pe lista lui Real Madrid! Informația, de-a dreptul uluitoare, a fost furnizată de influentul post de radio spaniol Cadena Ser, care a aflat și motivele pentru care gruparea blanco a renunțat la atacantul dorit pe Bernabeu de mai mulți ani. 

Potrivit jurnaliștilor de la Cadena Ser, în condițiile în care poate fi achiziționat la parametru zero, internaționalul francez ar urma să primească un contract fabulos, ce depășește cu mult nivelul salarial actual de la Real. Ceea ce nu este văzut cu ochi buni în vestiar. Numai prima de instalare s-ar ridica la 30 de milioane de euro!

N-a mai îndurat! Carlo Ancelotti, răspuns acid pentru Gerard Pique: „Trăiește în lumea lui”
REAL MADRID
N-a mai îndurat! Carlo Ancelotti, răspuns acid pentru Gerard Pique: „Trăiește în lumea lui”

Suporterii lui Real nu-i iartă lui Kylian Mbappe refuzul din 2022

Apoi sunt suporterii. Președintele Florentino Perez ar fi comandat niște sondaje de opinie, din care a reieșit că majoritatea fanilor nu și-l mai doresc pe Mbappe în tricoul blanco.

Motivul? Real a vrut să-l transfere și-n 2022, însă, după lungi tergiversări, jucătorul i-a întors spatele și a preferat să prelungească la PSG pe foarte mulți bani. În Spania i s-a pus imediat eticheta „avid după bani”.

Real Madrid continuă politica de întinerire a lotului. Davies și Musiala sunt țintele pentru 2024

Multipla campioană a Spaniei a și a emis un comunicat oficial săptămâna aceasta, în care neagă orice negocieri pentru transferul lui Mbappe.

Iar Cadena Ser susține că va continua politica de întinerire a lotului, cu jucători gen Bellingham, 20 de ani, a cărui achiziție, în ciuda celor 103 milioane de euro cheltuite, este considerată un mare succes.

Țintele madrilenilor pentru mercato estival din 2024 sunt fundașul stânga Alphonso Davies și mijlocașul onfensiv Jamal Musiala, amândoi de la Bayern. Contractul lui Davies cu bavarezii expiră în 2025 și Perez speră să-l obțină în schimbul a 40 de milioane de euro.

Citiți și alte știri din fotbalul internațional:

Cade varianta „Marseille”? Aproape de un acord cu francezii, Zidane e curtat de un alt nume uriaș din Europa

Antoine Griezmann i-a lăsat fără cuvinte » Ce face fotbalistul lui Atletico Madrid cu trofeele MVP pe care le primește

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
Telina
Telina  •  11 Noiembrie 2023, 14:09
Postat de melcul_furios pe 09 Noiembrie 2023, 16:48

Atat ai inteles tu din fotbal? Anumite echipe platesc jucatorii similar, nu poti sa ai un jucator cu 30 de milioane pe an si restul cu 10 milioane, iar Real are grija de asta. In plus, Real are o groaza de jucatori foarte buni, Mbappe e ceva mai bun decat Vinicius insa nu merita deranjul pentru atitudine si fite.

Prieten lasa vrajal. Poate sa-i dea la semnatura oricat si salariul ca la ceilalti. E prosteala, is pe janta de ceva timp si se vede. Nu mai dureaza mult si pa.... De ce crezi ca era disperat sa infiinteze liga lui peste prajit Perez? . Pentru bani

enigmaticul
enigmaticul  •  09 Noiembrie 2023, 19:36

Real nu aruncă cu bani, așa cum face qatarezul de la PSG!! Nu mai spun că Real are destui jucători buni, la ce i-ar trebui un jucător ca el, care are pretenții financiare mult peste cele ale actualilor jucători de la Real. Și de ce să nu o spunem, Muppet este în scădere de formă, față de ceea ce juca în sezoanele anterioare.

brujo
brujo  •  09 Noiembrie 2023, 19:05
Postat de Stelian66 pe 09 Noiembrie 2023, 15:30

Nu asta il califica sa vina la Real . Belingham sau Vinicius nu au fost campioni mondiali, Modric sau Romaldo nici atat . Cate e logica ta ?

Ai zis ca titlul de campion al Frantei e singurul trofeu. Eu ti-am amintit ca mai are unul. Foarte important. Nu am zis ca il califica sau nu sa mearga la Madrid.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează