INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OFERTĂ

Cade varianta „Marseille”? Aproape de un acord cu francezii, Zidane e curtat de un alt nume uriaș din Europa

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 09:49 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 11:54

Zinedine Zidane l-ar putea înlocui pe Erik ten Hag la Manchester United. Antrenorul francez e și favoritul caselor de pariuri, chiar dacă deunăzi au apărut informații potrivit cărora e foarte aproape s-o preia pe Marseille. 

Situația managerului Erik ten Hag la Manchester United e din ce în ce mai precară. Eșecul suferit miercuri seară la Copenhaga, în Liga Campionilor (3-4), e deja al 9-lea în acest sezon, în 17 partide disputate în toate competițiile. Iar speculațiile legate de o posibilă demitere s-au înmulțit.

Favorit să-i ia locul este francezul Zinedine Zidane. Liber de contract, Zizou e și favoritul caselor de pariuri, cu o cotă de 4/1. Îl urmează Graham Potter, fostul manager al lui Chelsea, de asemenea liber (cotă 5/1), și Roberto De Zerbi (10/1), care face o treabă foarte bună la Brighton.

Ten Hag a „tunat” după meci » Ce scuze a găsit pentru înfrângerea cu FC Copenhaga: „Ăsta nu mai e fotbal!”
MANCHESTER UNITED
Ten Hag a „tunat” după meci » Ce scuze a găsit pentru înfrângerea cu FC Copenhaga: „Ăsta nu mai e fotbal!”

Zinedine Zidane este „în cărți” și la Olympique Marseille

Manchester United a intrat pe fir chiar dacă, potrivit relatărilor din Franța, fostul jucător și antrenor al Realului ar fi aproape să semneze un contract cu Olimpique Marseille, clubul din orașul său natal.

Cotidianul France Bleu Provence a anunțat că Zidane a acceptat să o preia pe Olympique, dar numai în cazul în care echipa ar fi vândută Fondului Public de Investiții al Arabiei Saudite (PIF), care a cumpărat și Newcastle în 2021.

Zinedine Zidane ar primi 200 de milioane de euro pentru transferuri

Ulterior, David Berger, jurnalist la Canal + (preluat de Le 10Sport), a dezvăluit că americanul Frank McCourt e pe punctul de a încheia un acord cu autoritățile saudite în perioada imediat următoare. Înțelegere care ar putea fi oficializată la începutul anului viitor.

PIF ar plăti 400 de milioane de euro pentru club și ar avea pregătite 200 de milioane numai pentru transferuri. Sumă pe care Zidane ar decide cum să o investească în mercato.

Zinedine Zidane n-a mai antrenat din 2021

Zinedine nu a mai antrenat din 27 mai 2021, când s-a despărțit a doua oară de Real Madrid. A visat mereu să fie selecționerul naționalei țării sale, însă Didier Deschamps nu renunță la „cocoșii galici". De peste 11 ani pe banca „Les Bleus”, mai are contract până în 2026, după Campionatul Mondial.

11 trofeea cucerit Zinedine Zidane ca antrenor al lui Real Madrid, inclusiv 3 Ligi ale Campionilor (2016, 2017, 2018)

263 de meciuria stat Zidane pe banca lui Real în cele două mandate: 174 de victorii, 53 de egaluri, 36 de eșecuri (golaveraj 605-267)

Citiți și alte știri din fotbalul internațional:

Românii au avut viață grea cu Arteta în Liga Campionilor » Ce notă a primit Istvan Kovacs

Cine e Roony Bardghji, omul care a răpus-o pe United: e golgeterul echipei la doar 17 ani!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
doxin
doxin  •  09 Noiembrie 2023, 12:03

La cat de "destepti" sunt cei din conducerea lui United,cred ca mai degraba l-ar lua pe Burca decat pe Zidane ca antrenor :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează