INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - JUVENTUS 2-1

VIDEO Bonucci a sărit la bătaie, la finalul Supercupei: „Cum să sărbătorești golul în fața mea? Te ucid!” » Imaginile șocante care nu s-au văzut la TV

Bonucci
Bonucci

Articol de - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 15:36 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 16:44

Leonardo Bonucci (34 de ani), doar rezervă miercuri, s-a repezit la Cristiano Mozzillo, secretarul clubului nerazzurro, care a celebrat în fața torinezilor golul victoriei lui Inter în Supercupa cu Juventus (2-1), marcat de Alexis Sanchez în minutul 120+1.

Fundașul bianconero n-a suportat să vadă un oficial interist bucurându-se zgomotos în prelungirile prelungirilor, când Alexis Sanchez a înscris golul victoriei nerazzurre în Supercupă.

VIDEO. Bonucci a sărit la bătaie, la finalul Supercupei!

Bonucci: „Nu sărbători chiar în fața mea, ce naiba faci?”

Aflat pe banca de rezerve, campionul european al lui Juventus s-a repezit la secretarul clubului nerazzurro, bruscându-l la marginea terenului.

„Nu sărbători chiar în fața mea, ce naiba faci? Te ucid!”, a urlat Bonucci la Cristiano Mozzillo. „Ce faci tu?”, l-a întrebat cel atacat, încercând să-l împingă de lângă el.

Leonardo Bonucci riscă să fie suspendat

Cotidianul Il Tempo susține că observatorul federal nu a ratat acel incident. Și Bonucci riscă să fie chemat la Comisia de Disciplină și chiar suspendat.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Allegri e supărat, după înfrângerea în fața lui Inter din Supercupa Italiei: „Uneori, parcă diavolul a inventat fotbalul”

„Știți ce scrie pe locul de parcare al lui Ștefan Radu de pe Olimpico?” » Dezvăluiri în direct despre legenda lui Lazio

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  13 Ianuarie 2022, 17:51

Inca un trofeu pentru Ionut Radu:)

ge0x
ge0x  •  13 Ianuarie 2022, 17:10

Fotbalistii se cred cel putin doctori sau ingineri in ziua de azi. Pe cand ei sunt niste simplii oameni care au parte de un trai luxos ,mult prea luxos fata de ceea ce ofera. Multi sunt rupti de realitate si nu stiu cat de greu isi castiga painea miliarde de oameni. Daca ar realiza ce viata lipsita de griji au, ar avea un comportament mega cuvilizat. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează