INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Bonus de plecare? Cristiano Ronaldo lipsește de o săptămână de la pregătiri, dar este plătit regește!

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United. Foto: Imago
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 10 iulie 2022 12:41 / Actualizat duminica, 10 iulie 2022 13:49

Cristiano Ronaldo a încasat o sumă cu șase cifre cu câteva zile înainte să amenințe cu transferul. El n-a plecat cu Manchester United nici în turneul din Thailanda din motive familiale.

Pe zi ce trece se înmulțesc semnele că Ronaldo va pleca de la Manchester United. Trebuia să se prezinte de lunea trecută la antrenamente, dar Erik ten Hag nu l-a văzut la față nici până acum. Oficial a lipsit de la reunirea lotului „diavolilor” din motive familiale. 

Dar absența portughezului s-a prelungit și nici în avionul de Thailanda pentru turneul asiatic estival n-a pus piciorul. Pe aeroportul din Bangkok, unde sâmbătă îl așteptau fanii, a ajuns numai fantoma lui Cristiano. Vacanța i s-a prelungit în spatele aceluiași alibi și nu se știe dacă va reveni.

Cum arată Marian Iancu după 8 ani de închisoare » Transformare majoră
SCHIMBARE
Cum arată Marian Iancu după 8 ani de închisoare » Transformare majoră

Imaginea se plătește

Între timp, au apărut noi detalii legate de situația atacantului de 37 de ani, dornic să nu rateze Liga Campionilor în sezonul următor. The Sun a aflat că, puțin înainte să amenințe cu transferul, Ronaldo a încasat o sumă cu șase cifre de la club, nu ca un bonus de fidelitate, ci pentru performanțele personale atinse și drepturile de imagine în stagiunea ce a trecut. 

Banii i-au intrat în cont la 1 iulie, când a trecut în al doilea an de contract. A fost una dintre compensațiile primite, pentru că și-a redus aproape la jumătate salariul avut la Juventus.

Cristiano a participat recent și la filmarea clipului de prezentare a noilor tricouri ale lui United (cu guler), alături de două legende ale clubului, Eric Cantona și David Beckham, însă apariția lui pe piață întârzie. Sponsorul tehnic a pus în stand-by lansarea, dovadă că realitatea e cu totul alta față de siguranța afișată de Manchester în privința rămânerii lui CR7.

24 de goluriîn 38 de meciuri a marcat Cristiano Ronaldo în sezonul trecut

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cremo romena » Totul despre Cremonese, echipa din Serie A cu 3 români
ITALIA
Cremo romena » Totul despre Cremonese, echipa din Serie A cu 3 români
Numele-surpriză pentru care PSG negociază intens » 35 de milioane de euro puse pe masă
FRANȚA
Numele-surpriză pentru care PSG negociază intens » 35 de milioane de euro puse pe masă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  10 Iulie 2022, 17:25
Postat de anti_fcsb_superliga_psg_bayern pe 10 Iulie 2022, 14:33

Altii mor de foame si Cocalardoul se scalda in bani.

O fi singurul sportiv care se scalda in bani! Oricum,e de neinteles pentru ce sa pleci la Chelsea,sau la oricare alta echipa din Uk! Mai bine pleaca intr-un campionat nou...

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  10 Iulie 2022, 14:33

Altii mor de foame si Cocalardoul se scalda in bani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează