INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL PENTRU PACE

VIDEO + FOTO Mircea Lucescu, victorie în amicalul caritabil contra lui Dortmund » Momente emoționante + suma impresionantă strânsă din donațiile fanilor

Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, a câștigat amicalul caritabil disputat pe terenul lui Dortmund, scor 3-2. +28   FOTO
Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, a câștigat amicalul caritabil disputat pe terenul lui Dortmund, scor 3-2.

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2022 21:17 / Actualizat marti, 26 aprilie 2022 22:00

Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, a câștigat amicalul caritabil disputat pe terenul lui Dortmund, scor 3-2. 

Dinamo Kiev, campioana Ucrainei, continuă turneul european prin care dorește să atragă atenția asupra războiului provocat de Rusia și să strângă bani pentru oamenii afectați.

Ucrainenii au luat decizia finală: ce se întâmplă cu sezonul 2021/2022! Rezultatul care îl poate costa pe Lucescu prezența în grupele Ligii Campionilor
DECIZIE
Ucrainenii au luat decizia finală: ce se întâmplă cu sezonul 2021/2022! Rezultatul care îl poate costa pe Lucescu prezența în grupele Ligii Campionilor

Dortmund și Dinamo Kiev, amical pentru victimele războiului din Ucraina 

Evenimentul de la Dortmund a fost un real succes. Peste 35.000 de spectatori au asistat la meci. În afara banilor din bilete, organizatorii au anunțat că alți 400.000 de euro au fost strânși în urnele montate pe stadion. 

Mii de steaguri ale Ucrainei au putut fi observate în tribune, alături de mai multe mesaje emoționant: „Opriți genocidul din Mariupol”, „Putin, oprește-te” sau „Vrem pace în Ucraina”. 

+24 FOTO

Spectacolul de pe gazon a fost unul deosebit. Marco Rose a trimis o serie de vedete din primul minut, în frunte cu Reus sau Haaland. Scorul a fost deschis de gazde rapid 4, prin Jamie Bynoe-Gittens. 

Buyalskyy și Vladyslav Vanat au întors tabela în minutele 9 și 11. Cel din urmă, un vârf în vârstă de 20 de ani, a mai punctat o dată înaintea pauzei. Tot un puști de 17 ani a semnat și a doua reușită a lui BVB, Tom Rothe, în minutul 65.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

AC Milan va fi vândută la finalul săptămânii pe o sumă colosală, anunță presa din Italia

GALERIE FOTO Legendarul Giorgio Chiellini și-a anunțat retragerea: „Va fi ultimul meci al meu la națională”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  27 Aprilie 2022, 11:58

Dinamo Kiev a castigat toata amicalele cu exceptia celui cu CFR

estef
estef  •  26 Aprilie 2022, 23:12

Iar a ținut arbitrul cu Kievul :p

Vezi toate comentariile (2)
Comentează