INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Borussia Dortmund i-a pus în contract o clauză de Instagram noului transfer » Dacă o încalcă, plătește o amendă de un milion de euro

Felix Nmecha, transferat cu 30 de milioane de Borussia Dortmund. Foto: Instagram
Felix Nmecha, transferat cu 30 de milioane de Borussia Dortmund. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 16:21 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 16:24

După transferul la Borussia Dortmund, mijlocașul Felix Nmecha (22 de ani) a semnat un acord ce prevede o clauză inedită. Internaționalul german trebuie să fie atent la ce mai postează pe rețelele de socializare și dacă acel conținut poate afecta valorile clubului.

Borussia Dortmund este foarte atentă cu imaginea sa și are grijă ca jucătorii să respecte o serie de reguli de comportament. 

Potrivit Wolfsburger Allgemeine Zeitung, noua achiziție Felix Nmecha are trecut în contractul semnat până în 2028 o clauză mai puțin obișnuită. Internaționalul cu o selecție în naționala Germaniei trebuie să fie foarte atent ce postează pe Instagram, altfel va fi sancționat.

La 25 de ani, a semnat în SuperLigă primul lui contract de profesionist
MERCATO
La 25 de ani, a semnat în SuperLigă primul lui contract de profesionist

Suporterii Borussiei Dortmund s-au ridicat împotriva lui Felix Nmecha

Concret, dacă mesajul său contravine valorilor lui Dortmund, atunci mijlocașul ofensiv de 22 de ani suportă consecințele și va plăti o amendă de un milion de euro! 

Nmecha are la activ deja o postare cu conținut homofobic și transfobic pe contul său de Instagram, care i-a scos tare din sărite pe suporterii Borussiei și i-a făcut să dezaprobe transferul său de la Wolfsburg. (detalii AICI)

Mulți dintre aceștia consideră că venirea lui ar fi în contradicție cu valorile clubului. Nmecha l-a asigurat însă pe antrenorul Edin Terzic că nu va recidiva prin mesajele sale.

Felix Nmecha, transferat cu 30 de milioane de Borussia Dortmund

La începutul acestei luni, Felix Nmecha s-a transferat la Borussia Dortmund de la Wolfsburg pentru suma de 30 de milioane de euro, dublu față de cota sa de piață de pe Transfemarkt.com. 

În sezonul trecut, el a jucat în 32 de meciuri pentru „lupi” și a reușit trei goluri și 6 pase decisive. Evoluțiile foarte bune ale lui Nmecha au atras atenția și selecționerului Hansi Flick, care l-a chemat în „Die Mannschaft” în martie, oferindu-i debutul în amicalul împotriva Belgiei.

Felix Nmecha, crescut la Academia lui Manchester City

Felix Nmecha a fost format în Academica lui Manchester City, unde a stat din 2017 până în 2021. 

„Cetățenii” nu au avut încredere în el și l-au lăsat să plece liber de contract. Așa l-a luat clubul din Wolfsburg acum două sezoane și i-a crescut exponențial valoarea.

Citește și:

Mbappe nu se ascunde » Interviu amplu în L'Equipe: a recunoscut rivalitatea cu Haaland

Confirmare de la Baku: „Acord oficial între Mutu și Neftchi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează