FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Confirmare de la Baku: „Acord oficial între Mutu și Neftchi”. Când este așteptat anunțul

Adrian Mutu // foto: Imago Images
Adrian Mutu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 15:10 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 15:15

Presa azeră confirmă vestea anunțată în exclusivitate de GSP.ro, faptul că Adrian Mutu (44 de ani) va fi instalat pe banca lui Neftchi Baku. Jurnaliștii de la Baku anticipează un anunț oficial cel târziu duminică.

Este doar o chestiune de timp până când Adrian Mutu o va prelua pe Neftchi Baku, locul 3 în cel mai recent sezon din Azerbaidjan.

GSP.ro a informat de vineri că Mutu a decis să o părăsească pe Rapid pentru a da curs ofertei de la Neftchi, iar presa de la Baku a confirmat astăzi și a transmis că anunțul oficial al angajării „Briliantului” este iminent.

Ce pregătesc fanii Rapidului la primul meci + Noi atacuri: „Să plece Daniel Niculae!” & „Bergodi ne-a retrogradat”
RAPID
Ce pregătesc fanii Rapidului la primul meci + Noi atacuri: „Să plece Daniel Niculae!” & „Bergodi ne-a retrogradat”

Azerii confirmă GSP: Adrian Mutu a bătut palma cu Neftchi Baku

„În această dimineață au fost discutate ultimele detalii cu antrenorul român, iar părțile au ajuns la un acord oficial. Conducerea clubului i-a dat «OK-ul» lui Adrian Mutu, ne așteptăm ca anunțul oficial al angajării să vină astăzi sau mâine”, a scris publicația SportInfo.

Potrivit sursei citate, Neftchi a avut de ales între Adrian Mutu și un tehnician spaniol, cel mai probabil Aitor Karanka, fost „secund” al lui Jose Mourinho la Real Madrid. În cele din urmă, românul a fost preferat, deși au fost purtate discuții în paralel și cu antrenorul iberic.

Din informațiile Gazetei, Mutu va încasa un salariu de 500.000 de euro pe sezon la Neftchi, o sumă la care se vor mai adăuga 300.000 de euro pentru asistenții pe care îi va alege la Baku. Mutu încasa la Rapid 150.000 de euro anual.

Adrian Mutu și Rapid au revenit în România

În această după-amiază, delegația Rapidului a revenit în țară după cantonamentul efectuat în Slovacia. Adrian Mutu a călătorit alături de echipă, dar la sosirea la Otopeni a evitat contactul cu presa.

Locul pe banca Rapidului îi va fi luat de italianul Cristiano Bergodi, preferat de conducerea clubului în detrimentul lui Marius Șumudică.

Mai multe știri din SuperLigă:

La 25 de ani, a semnat în SuperLigă primul lui contract de profesionist

Așa arată un antrenament FCSB filmat cu drona în Olanda! Video spectaculos realizat de GSP, de la 50 de metri de sol

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
ortega
ortega  •  09 Iulie 2023, 02:05

In fotografia asta , Mutu pare o combinatie intre Bluto , cu ranjetul ala *** , si omuletul lui Gopo ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ucluj
Ucluj  •  08 Iulie 2023, 17:50

Mutu e de premier si Buckingham , nu de Ferentari , Rahova, Pantelimon , Giulesti. El e de praf de stele , nu stiu astia sa tina de el sa vanda scump.... jucatorii....ei vor sa vanda rumegush... la pret de paste italiene dupa ce pleaca el , si il schimba cu Bergodi..... Sunati-l pe Lucescu, sa dea directia , ca ati sarit de pe linie....

rocky3
rocky3  •  08 Iulie 2023, 16:53

În maxim 3-4 luni se edifica cei de la Baku ce plasă și-au luat cu Mutu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează