INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Borussia Dortmund, regulă clară: fără îmbrățișări și strângeri de mână » Ce l-a determinat pe Lucien Favre să ia decizia asta

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 09:45

Lucien Favre a trecut la măsuri drastice după ce Borussia Dortmund n-a câștigat decât două din ultimele opt partide.

Exasperat de absențele pe bandă rulantă ale fotbaliștilor săi, din cauza gripei care bântuie vestiarul, antrenorul Borussiei a ajuns să interzică orice contact fizic, de la strângerile de mână la îmbrățișări. 

Primul virusat a fost Götze, au urmat Reus și Bürki, iar epidemia riscă să afecteze câte unu pe etapă. „Galben-negrii" speră ca Favre să nu extindă restricția la soțiile și iubitele jucătorilor.

Dortmund vine după victoria de ieri de pe teren propriu, 3-0 cu Wolfsburg, meci disputat în etapa a 10-a din Bundesliga.

Borussia Dortmund e pe locul 2 în Bundesliga, cu 19 puncte după 10 etape, la 3 lungimi în spatele liderului Monchengladbach. În grupele Ligii Campionilor ocupă poziția a 3-a, cu 4 puncte, la 3 în spatele liderului Barcelona.

Vezi și:

Cristiano Ronaldo, fără modestie! Nu crede că are vreun punct slab și explică filozofia lui de viață: „Fotbalul înseamnă multe lucruri neștiute”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează