INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Borussia Dortmund s-a dezlănțuit în Bundesliga: cinci goluri în meciul de azi + Nici Bayern Munchen n-a avut emoții

Dortmund a învins-o categoric pe Stuttgart, 5-0 / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Dortmund a învins-o categoric pe Stuttgart, 5-0 / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2022 17:41 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2022 18:42

Borussia Dortmund și Bayern Munchen au câștigat la pas duelurile cu Stuttgart, respectiv Hoffenheim, și continuă cursa de urmărire a liderului Union Berlin.

Borussia a înregistrat scorul etapei, învingând-o fără drept de apel pe Stuttgart, scor 5-0. 

Trupa lui Edin Terzić s-a dezlănțuit în fața propriilor suporteri și conducea încă de la pauză cu 3-0, după reușitele lui Bellingham, Sule și Reyna. Același Bellingham, curtat intens de Liverpool în ultima perioadă, a făcut „dubla” după pauză, pentru ca puștiul de 17 ani Youssoufa Moukoko să închidă tabela în minutul 72.

Rivala Bayern a condus în întregime duelul jucat cuHoffenheim, pe terenul căreia s-a impuis 2-0. Au înscris Musiala și Chupo-Moting, scorul final fiind stabilit încă de la pauză.

Union Berlin e lider în Bundesliga

Cu un meci în minus, Union Berlin, liderul-surpriză din Germania, o înfruntă duminică pe Bochum, de la ora 16:30.

Union Berlin este liderul la zi din Bundesliga, cu 23 de puncte acumulate în 10 etape și cu numai 6 goluri primite: în remiza 1-1 cu Bayern Munchen, în victoria la scor, 6-1 cu Schalke 04, într-un alt succes, 2-1 cu RB Leipzig, în victoria obținută în fața rivalilor locali, Hertha Berlin, scor 3-1, și în singura înfrângere de până acum, 0-2 cu Frankfurt. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Erik ten Hag confirmă că a fost sfidat de Cristiano Ronaldo și nu-l menajează: „Ești judecat după cum te comporți, nu este vorba de vârstă sau reputația pe care o ai”

Ce surpriză în Premier League: Liverpool, răpusă de nou-promovata cu o singură victorie până astăzi!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează