INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Dortmund s-a mișcat rapid: cine vine pentru a-l înlocui pe Haaland!

Karim Adeyemi, în alb, într-un meci cu Bayern Munchen din Champions League // foto: Guliver/gettyimages
Karim Adeyemi, în alb, într-un meci cu Bayern Munchen din Champions League // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2022 08:18 / Actualizat marti, 10 mai 2022 09:04

Borussia Dortmund își pierde marea vedetă, pe Erling Haaland (21 de ani), care va semna cu Manchester City. Pentru a-l înlocui pe norvegian, nemții vor aduce doi jucători. Un transfer este deja gata: Karim Adeyemi (20), german cu mamă româncă.

Luni, Erling Haaland, atacant cu 85 de goluri în 88 de meciuri la Borussia Dortmund, a trecut cu brio de vizita medicală organizată de Manchester City și va semna pe 5 ani cu „cetățenii”.

Borussia nu va rămâne, însă, descoperită. Oficialii clubului din Dortmund au rezolvat deja transferul unui alt tânăr atacant, Karim Adeyemi, de la Red Bull Salzburg.

Omul care „a direcționat” ultimul titlu câștigat de FCSB: „Nu m-au sunat atunci să-mi mulțumească!”
FC VOLUNTARI - FCSB
Omul care „a direcționat” ultimul titlu câștigat de FCSB: „Nu m-au sunat atunci să-mi mulțumească!”

Karim Adeyemi semnează cu Borussia Dortmund

Borussia va plăti 38 de milioane de euro în schimbul acestuia, conform jurnalistului Fabrizio Romano, specializat în transferuri, iar mutarea va fi anunțată în această săptămână.

Adeyemi va semna pe 5 ani, iar contractul nu va cuprinde o clauză de reziliere, după cum a anunțat impresarul acestuia, Thomas Solomon.

Karim nu va fi unicul jucător de atac adus de Borussia pentru sezonul următor. Galben-negrii vor mai transfera un atacant, anunță Fabrizio.

Karim Adeyemi, jucător cu mamă româncă, este internațional neamț 

Adus de Red Bull Salzburg în 2018 din Germania, Karim Adeyemi a avut o ascensiune incredibilă în ultimii ani, în care cota sa de piață a „explodat”: de la 1,5 milioane de euro, a ajuns să fie evaluat la 35. El se poate lăuda cu 33 de goluri și 23 de pase decisive în 92 de partide la RB Salzburg.

Adeyemi, care are deja 3 meciuri în naționala mare a Germaniei, este născut la Munchen din mamă româncă și tată nigerian. Mama sa, Alexandra, este originară din Brașov. Împreună cu soțul, Abbey, locuiește în Unterhaching, o suburbie a orașului Munchen.

2este locul pe care Borussia Dortmund a încheiat sezonul în Bundesliga

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Jurgen Klopp îi răspunde lui Pep Guardiola: „Probabil doar jumătate din oraș ne susține”

Mbappe, surprins în Madrid alături de alt star al lui PSG! Spaniolii speculează: negocieri decisive cu Real

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cautam_stadion_sezonul_19
cautam_stadion_sezonul_19  •  10 Mai 2022, 09:33
Postat de firaldo pe 10 Mai 2022, 09:09

Fraieri ăștia de la Borussia ...au dat 38 de milioane pe Karim Adeyemi in loc sa dea 50 de milioane pe Octavian Popescu .

Nu le mai da idei la astia de la gsp, acum scoate un articol ca au venit cei de la Dortmund la palat sa se intereseze de "bălos"!!

cautam_stadion_sezonul_19
cautam_stadion_sezonul_19  •  10 Mai 2022, 09:29

Tine cu fcsb asta

firaldo
firaldo  •  10 Mai 2022, 09:09

Fraieri ăștia de la Borussia ...au dat 38 de milioane pe Karim Adeyemi in loc sa dea 50 de milioane pe Octavian Popescu .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează