INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Jurgen Klopp îi răspunde lui Pep Guardiola: „Probabil doar jumătate din oraș ne susține”

Jurgen Klopp , Foto: Imago Images
Jurgen Klopp , Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2022 23:40 / Actualizat luni, 09 mai 2022 23:48

Jurgen Klopp (54 de ani), managerul lui Liverpool, i-a răspuns lui Pep Guardiola (51 de ani), antrenorul celor de la Manchester City, după ce spaniolul a avut o reacție nervoasă, în momentul în care a fost întrebat despre lupta la titlu.

  • Liverpool – Aston Villa se joacă marți, 9 mai, de la ora 22:00.

Neamțul a respins afirmațiile lui Pep Guardiola, care susținuse că „toată lumea o susține pe Liverpool”, în cursa pentru titlu în Premier League.

„Toată lumea din țara asta o susține pe Liverpool, mass-media și toată lumea. Pentru că Liverpool are o istorie incredibilă în competițiile europene, dar nu în Premier League, unde a câștigat un singur titlu în 30 de ani”. 

- Pep Guardiola, după victoria lui City cu Newcastle (5-0)

Cristian Săpunaru, criză de nervi după Rapid - FCU Craiova: și-a lovit un adversar! Scandalul a continuat la vestiare
Rapid - FCU Craiova 2-3
Cristian Săpunaru, criză de nervi după Rapid - FCU Craiova: și-a lovit un adversar! Scandalul a continuat la vestiare

Jurgen Klopp îi răspunde lui Pep Guardiola

„Locuiesc în Liverpool, așa că, da, aici multă lume își dorește ca noi să câștigăm campionatul, e adevărat, dar chiar și aici probabil doar jumătate din oraș care ne susține.

Habar nu am dacă toată țara ne susține, nu este sentimentul pe care îl am când mergem pe anumite stadioane, ci dimpotrivă. Poate că el știe mai multe despre asta decât mine”, a spus Jurgen Klopp la conferința de presă de dinaintea meciului cu Aston Villa, referindu-se la rivala Everton.

Totuși Jurgen Klopp a admis că: „Si eu am avut, recent, o experiență de acest fel. După meciuri, noi, managerii, suntem influențați de joc, de situație. City fost eliminată din Liga Campionilor, apoi, desigur, Liverpool a ajuns în finală, este destul de greu de acceptat. Dar Guardiola a avut dreptate că a spus că Liverpool a câștigat titlul în Premier League doar o singură dată în ultimii 30 de ani”.

Klopp, despre lupta la titlu: „Este clar că nu s-a terminat”

Managerul lui Liverpool a analizat lupta la titlul din Premier League, acolo unde „cormoranii” au ajuns la 3 puncte în spatele lui Manchester City, după ce au remizat pe teren propriu în fața lui Tottenham.

„Este clar că nu s-a terminat, pentru că mai ambele echipe mai au trei meciuri de jucat și preocuparea mea este cum să ne câștigăm meciurile. Până când nu este gata, de ce ar trebui să încetăm să credem?!

Putem să luăm lucrurile exact așa cum au fost, noi am remizat, ei au câștigat. Sunt trei puncte, iar diferența de goluri s-a schimbat și ea. Ne așteaptă meciul cu Aston Villa”, a comentat Jurgen Klopp, potrivit SkySports.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Erling Haaland a trecut vizita medicală și va semna pe 5 ani!

Fotbalistul din Serie A dorit de Barcelona și Real Madrid » Suma pentru care este lăsat să plece

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
scandautor
scandautor  •  10 Mai 2022, 20:44
Postat de magic4ever pe 10 Mai 2022, 15:56

Eu zic ca cei de la City o sa piarda titlul la West Ham care trage sa prinda locul 6 ...titlul o sa se decida la golaveraj

Din păcate, e foarte puțin probabil să se-ntâmple asta. Că nu-i suficient ca West Ham să tragă să prindă locul 6, tre' să mai și poată. Ori uită-te la forma lor din ultima vreme - n-au reușit s-o bată pe Burnley, iar de la Brentford și-au luat-o fără gol marcat, și tu sau eu am vrea să-i bată pe alde City... hah! E cam gata, City nu mai are cum să piardă puncte, ceea ce ar face ca oricum egalul cu Tottenham să nu fi fost decisiv. Eu unul nu cred că Liverpool a pierdut titlul nici atunci și nici măcar în returul direct cu City, ci din cauza prea multor puncte pierdute prin egaluri. Sunt 8, față de 5 ale lui City. Aproape la fel s-a întâmplat în 2018/2019 - deși a avut o singură înfrângere, Liverpool a făcut 7 egaluri, iar City doar două; în ciuda celor 4 eșecuri, City a câștigat titlul cu un punct avans; paradoxal, ei au pierdut mai puține puncte din înfrângeri decât a pierdut Liverpool din egaluri. Și atunci, și acum - unele din egaluri cu echipe clar de bătut (atunci când ești Liverpool) - Brighton sau Brentford - ori după meciuri pe care le aveau în mână: 2-0 cu Brighton în prima jumate de oră (la fel și cu Chelsea la retur), 2-1 și 3-2 până-n final cu Brentford, 1-0 și 2-1 până-n final cu City (în tur) sau o repriză cu un om în plus împotriva lui Chelsea. Știu, fotbalul nu-i matematică, să iasă totul la linie. Doar că dacă măcar unu-două din meciurile astea LA ÎNDEMÂNĂ era victorie, finalul campionatului ar fi fost cu trofeu pentru Liverpool. Asta e, se trage și la anu'...

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  10 Mai 2022, 16:21

In Merseyside exista doar Everton.

magic4ever
magic4ever  •  10 Mai 2022, 15:56
Postat de playtime1 pe 10 Mai 2022, 00:09

o fii bun antrenor klopp,dar cum sa spui ca lupta la titlu nu este gata? adica really? este gata si la revdere,machester *** este noua campioana a angliei.

Eu zic ca cei de la City o sa piarda titlul la West Ham care trage sa prinda locul 6 ...titlul o sa se decida la golaveraj

Vezi toate comentariile (5)
Comentează