FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA 2-3

FOTO Cristian Săpunaru, criză de nervi după Rapid - FCU Craiova: și-a lovit un adversar! Scandalul a continuat la vestiare

Cristian Săpunaru (38 de ani) a fost iertat de un cartonaș roșu în Rapid - FCU Craiova, scor 2-3. Căpitanul Rapidului a avut două momente nervoase. +28   FOTO
Cristian Săpunaru (38 de ani) a fost iertat de un cartonaș roșu în Rapid - FCU Craiova, scor 2-3. Căpitanul Rapidului a avut două momente nervoase.

Articol de , - Publicat luni, 09 mai 2022 22:43 / Actualizat luni, 09 mai 2022 23:22

Cristian Săpunaru (38 de ani) a luat un cartonaș roșu după Rapid - FCU Craiova, scor 2-3. Căpitanul Rapidului a avut două momente nervoase.

În minutul 87, la scorul de 2-1 pentru FCU Craiova, Bauza a intrat în posesia balonului, la 40 de metri de propria poartă. Cristian Săpunaru, ultimul apărător al giuleștenilor, a avut o intrare brutală pentru a opri contraatacul, cu ambele picioare ridicate. Marcel Bîrsan, excelent plasat, l-a iertat de eliminare și i-a arătat doar cartonașul galben, în ciuda protestelor vehemente ale oaspeților.

E de cartonaș roșu clar, nu contează dacă-l atinge sau nu 
Constantin Zotta, la Orange Sport

Cristian Săpunaru, criză de nervi după Rapid - FCU Craiova: și-a lovit un adversar! Scandalul a continuat la vestiare

Cristian Săpunaru, conflict în Rapid - FCU Craiova

Imediat după fluierul final al lui Marcel Bîrsan, Săpunaru a avut o ieșire nervoasă. A fost deranjat de un gest al lui Lorenzo Paramatti și s-a îndreptat violent către fotbalistul italian. 

Căpitanul Rapidului l-a lovit în figură, apoi a fost ținut cu greu de colegi, de adversari, de Adrian Mutu și de Ionuț Voicu. Secunde bune, Săpunaru a țipat și l-a amenințat pe adversar, care i-a arătat sigla lui FCU Craiova și a mers apoi la galerie, pentru a se bucura alături de suporterii olteni. 

+24 FOTO

Scandalul a continuat în Giulești în momentul în care oltenii au încercat să iasă de pe gazon, când spectatorii au aruncat cu pahare de suc în direcția lor. Au fost și îmbrânceli pe tunel, iar „centralul” Marcel Bîrsan a dictat două cartonașe roșii la vestiare, lui Săpunaru și Paramatti.

Cristian Săpunaru, virulent după conflictul cu Paramatti: „M-am și găsit cui să îi răspund! Nu îmi pare rău de nimic”
Rapid - FCU Craiova 2-3
Cristian Săpunaru, virulent după conflictul cu Paramatti: „M-am și găsit cui să îi răspund! Nu îmi pare rău de nimic”

Rapid, Sepsi și Botoșani, despărțite de un punct

Cu o rundă înainte de finalul play-out-ului, lupta pentru primele două locuri care dau baraj e una foarte strânsă. Rapid și Sepsi au câte 39 de puncte, iar FC Botoșani 38. Deși moldovenii au un handicap de un punct, ei o întâlnesc pe Academica Clinceni, victimă sigură, etapa viitoare.

Citește și alte știri din Liga 1:

E oficial: Gino Iorgulescu, singurul candidat la șefia LPF!

Cele 5 „finaliste” pentru noua siglă a lui Dinamo » Cum se va alege și când va fi anunțată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
09kala
09kala  •  11 Mai 2022, 14:50

un *** de jucator, daca primea rosu la faultul grosolan facut, privea meciul din tribune.Cel mai slab capitan din toate timpurile Rapidului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

09kala
09kala  •  11 Mai 2022, 14:49
Postat de ucluj2011 pe 10 Mai 2022, 18:34

RESPECT SĂPUNARU!!! Mare om , Mare sufletist care joacă cu inima și cu sufletul și dă totul pe teren! Nu mai găsești prea des așa ceva în zilele noastre! Un MARE fotbalist. MULTĂ SĂNĂTATE SĂPUNARE ȚIE ȘI FAMILIEI TALE!

un *** de jucator, daca primea rosu la faultul grosolan facut, privea meciul din tribune.Cel mai slab capitan din toate timpurile Rapidului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

siriussirius
siriussirius  •  10 Mai 2022, 20:11

*** ești mare, ești un adevărat cocoș,erou, parcă văd poza din ziar cum tine de tine jumate de echipa,abia te tine se vede că ești tare iar cealaltă juma de echipa gaga-gata să-ți sară în ajutor in cazul care ( sigur nu se știe dar puțin probabil adversarul te-ar fi dovedit deși eu cred că ești mai tare că el ,așa cred că tu ești cel mai tare fotbalist român,european ba chiar îndrăznesc să spun că și din lume !,că fotbalist,vax,ciuruc,da nu asta interesează amu asta contează mai puțin sau chiar deloc , contează că, așa cred eu că tu ai curaj sa dai un pumn oricărui adversar în Giulești ,sigur înconjurat de toți *** nu singur și zic amu cînd cu fotbalul oricum ai terminat (*** sa te bagi la box,lupte jiu-jitsu că, cît ești tu de tare n-ai ortac ! Esti tare rău să poate mîndri *** cu tine cît ești de tare faci cinste *** ,bravo ești numa mușchi poate te pune Becali bodigard !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează