FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA 2-3

Cristian Săpunaru, virulent după conflictul cu Paramatti: „M-am și găsit cui să îi răspund! Nu îmi pare rău de nimic”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2022 23:12 / Actualizat luni, 09 mai 2022 23:15

Rapid a pierdut cu FCU Craiova, scor 2-3, în ultimul meci din etapa cu numărul 8 a play-out-ului Ligii 1. Cristian Săpunaru (38 de ani) a fost eliminat de Marcel Bîrsan după fluierul final, din cauza comportamentului violent. 

Imediat după fluierul final al lui Marcel Bîrsan, Săpunaru a avut o ieșire nervoasă. A fost deranjat de un gest al lui Lorenzo Paramatti și s-a îndreptat violent către fotbalistul italian. După meci, căpitanul giuleștenilor a încercat să explice gestul. 

Cristian Săpunaru, criză de nervi după Rapid - FCU Craiova: și-a lovit un adversar! Scandalul a continuat la vestiare
Rapid - FCU Craiova 2-3
Cristian Săpunaru, criză de nervi după Rapid - FCU Craiova: și-a lovit un adversar! Scandalul a continuat la vestiare

Cristian Săpunaru, despre conflictul din Rapid - FCU Craiova 2-3

„Eu știu ce s-a întâmplat? Băiatul de la ei, nici nu știu ce număr avea, cred că numărul 3... O să îi fac un tablou. A început el să arate emblema, să facă gesturi la noi pe stadion. Ați văzut vreun jucător de-ai noștri să își bată joc de adversari și de fani în deplasare? Mi-am găsit și cui să îi răspund... Nu îmi pare rău de nimic, doar că am pierdut. Suntem proști!

Am avut ocazie în prima repriză, apoi am început prost repriza secundă. Am revenit în meci, am avut o grămadă de ocazii, nu am putut să înscriem. La final, pe mingea a doua, la o degajare, am luat gol. Asta e, acum trebuie să mergem la Mioveni și să câștigăm pentru a termina pe locul 7”, a spus Cristian Săpunaru, la Orange Sport. 

+24 FOTO

Rapid, Sepsi și Botoșani, despărțite de un punct

Cu o rundă înainte de finalul play-out-ului, lupta pentru primele două locuri care dau baraj e una foarte strânsă. Rapid și Sepsi au câte 39 de puncte, iar FC Botoșani 38. Deși moldovenii au un handicap de un punct, ei o întâlnesc pe Academica Clinceni, victimă sigură, etapa viitoare.

Citește și alte știri din Liga 1:

E oficial: Gino Iorgulescu, singurul candidat la șefia LPF!

Cele 5 „finaliste” pentru noua siglă a lui Dinamo » Cum se va alege și când va fi anunțată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
hanmocar
hanmocar  •  10 Mai 2022, 18:42

UN GOLAN OBOSIT ! AUZI , SA FACA GESTURI LA EL PE STADION ...!!!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  10 Mai 2022, 16:27
Postat de balderis pe 10 Mai 2022, 14:38

Nu că poate te înșeli ! Pur și simplu ești prost de bubui ! La înființarea Rapidului , au fost trei regi ( vezi inaugurarea stadionului în 1936) iar la steaua , a fost fam ceaușescu , Alexandrina Găinușe , Lina Ciobanu , Cornel Burtică etc !!! Ce zici , se compară !?

Așa sunt ei! Nu vor să piardă nici o ocazie să arate lumii cât de aberanți , ridicoli și proști sunt!!! Mă rog... cei mai mulți dintre ei totuți o FAC pe proștii , pentru că le este greru să spună cu voce tare vă echipa LOR a fost înființată de comuniști și SUSȚINUTĂ de comuniști. Cu alte cuvinte încearcă sî-și spele *** istorie și trecutul lor *** cu vrăjeli , aburiri , duceri în eroare , suci și răsuciri ale adevărului , dar de fapt ei sunt PRIMII care nu cred ce spun.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo14
paolo14  •  10 Mai 2022, 14:42

Oropsitilor!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează