INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pep Guardiola resimte presiunea în lupta la titlu din Premier League! Catalanul s-a enervat: „Toată lumea din țara asta o susține pe Liverpool, dar are un singur titlu în 30 de ani”

Pep Guardiola
Foto: Imago
Pep Guardiola Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2022 09:09 / Actualizat luni, 09 mai 2022 10:17

Pep Guardiola (51 de ani), antrenorul celor de la Manchester City, a avut o reacție nervoasă la finalul meciului pe care echipa sa l-a câștigat, scor 5-0 cu Newcastle.

Cu victoria de duminică, Manchester City s-a distanțat la 3 puncte de Liverpool cu 3 etape înainte de finalul sezonului și este mare favorită la câștigarea unui nou titlu de campioană. Întrebat despre lupta la titlu, Pep Guardiola a avut o ieșire nervoasă.

Dinamo pregătește prima mutare a verii » Pe cine vor „câinii” dacă rămân în Liga 1
DINAMO
Dinamo pregătește prima mutare a verii » Pe cine vor „câinii” dacă rămân în Liga 1

Pep Guardiola: „Toată lumea din țara asta o susține pe Liverpool”

„Toată lumea din țara asta o susține pe Liverpool, mass-media și toată lumea. Pentru că Liverpool are o istorie incredibilă în competițiile europene, dar nu în Premier League, unde a câștigat un singur titlu în 30 de ani. 

Dar nu-mi pasă. Oamenii vor ca Liverpool să câștige mai mult decât vor să câștigăm noi. Au mai mulți susținători în întreaga lume și în Anglia și beneficiază de mai mult sprijin decât noi”, a declarat Pep Guardiola potrivit Daily Mail.

Guardiola se luase și de Mourinho

Sâmbătă, Guardiola îl „înțepa” pe Mourinho pentru declarațiile pe care antrenorul portughez le-a făcut după eliminarea „cetățenilor” din Liga Campionilor.

„Mi-e foame de succese și înțeleg că oamenii de aici (n.r. - de la Manchester City) sunt obsedați de UEFA Champions League. În ziua în care o să o câștigăm, toți vor spune că am câștigat pentru că am cheltuit foarte mulți bani. Așa cum acum mă critică pentru faptul că nu câștig trofeul Champions League, deși am investit foarte mult.

Dar nu e vorba doar de bani, iar suporterii și mulți din acest fenomen nu înțeleg asta. Roma cheltuie foarte mulți bani și nici măcar nu joacă în Champions League”, spunea Guardiola.

Real Madrid? Un club pe care mereu o să îl am în inimă! Marele Real, marele Carletto, ce meci a făcut cu City! Să vedem dacă putem câștiga finala.

- declarația lui Jose Mourinho

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Atletico Madrid - Real Madrid 1-0 » Victorie mare în derby pentru trupa lui Simeone, care își consolidează locul de UCL

AC Milan revine de la 0-1 cu Verona și se apropie de primul titlu după 11 ani!

Revoluție la PSG din sezonul viitor » Neymar, printre jucătorii de care parizienii vor să scape!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  10 Mai 2022, 09:04

echipe de mercenari!...citi dintre jucatorii primelor zece echipe de top din europa provin din propria pepiniera???

melcul_furios
melcul_furios  •  09 Mai 2022, 22:42
Postat de kokolino23 pe 09 Mai 2022, 21:52

Și ce buget are Liverpool ?! Ce a construit Klop acolo? Pe Salah, Mane, Firmino, Jota, Luis, Alisson, Robertson, V van Dijk, etc...i'a crescut el, nu ?! Sau au fost promovați de la juniori ?! Vorbiți ca să vă aflați în treabă

E totuși o diferență uriașă de buget, Liverpool l-au luat pe Diaz cu 55 de milioane și un salariu decent pe când City îl ia pe Haaland cu un salariu uriaș, Guardiola a plătit sume de genul 80-90 de milioane pe un fundaș pe când Klopp da 50 de milioane și salariul e mult mai jos la Liverpool.

kokolino23
kokolino23  •  09 Mai 2022, 21:55

Mai e ceva...poți cumpăra jucători scumpi, dar e mai greu să faci o echipă. Cu atât mai mult una care joacă spectaculos și înscrie multe goluri. Recunosc, și Liverpool joacă frumos dar și ei cumpăra ce vor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close