INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO AC Milan revine de la 0-1 cu Verona și se apropie de primul titlu după 11 ani!

Verona - AC Milan // foto: Guliver/gettyimages
Verona - AC Milan // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2022 08:19 / Actualizat luni, 09 mai 2022 08:48

AC Milan a câștigat la Verona, 3-1, în etapa 36 din Serie A. Trupa lui Stefano Pioli a revenit, astfel, pe primul loc în campionat, cu două runde înainte de finalul sezonului.

Victorie mare pentru AC Milan, care rămâne în pole-position pentru titlul de campioană în Serie A. Rossonerii au început cu dreptul, au ratat o ocazie mare prin Calabria și au înscris prin Sandro Tonali (minutul 16), numai că golul mijlocașului a fost anulat pe motiv de ofsaid, la intervenția VAR.

S-a revoltat imediat după Universitatea Craiova – FCSB: „Suntem țară de nebuni? Finala cu CFR se joacă la Coțofârloaia? Unde e respectul?”
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 0-1
S-a revoltat imediat după Universitatea Craiova – FCSB: „Suntem țară de nebuni? Finala cu CFR se joacă la Coțofârloaia? Unde e respectul?”

Verona - AC Milan 1-3

Primul gol validat al partidei i-a aparținut lui Davide Faraoni, mijlocaș dreapta la Verona, care l-a învins pe Mike Maignan în minutul 38, cu o lovitură de cap din apropierea porții.

Sandro Tonali a egalat chiar înainte de pauză, minutul 45+3, când a reluat din „gura” porții centrarea lui Rafael Leao.

Tonali și-a continuat recitalul și în partea a doua. În minutul 50, și-a adus echipa în avantaj din pasa aceluiași Leao. 

Scorul final a fost stabilit în minutul 86 de Alessandro Florenzi, introdus pe teren cu doar două minute în urmă. Fundașul dreapta a înscris cu un șut puternic, cu pământul, la colțul lung.

Două puncte între AC Milan și Inter, două etape rămase

Trei puncte în vistieria lui AC Milan, care ajunge la un total de 80. Inter, contracandidata la titlu, are două puncte în minus.

În ultimele două etape, AC Milan va juca acasă cu Atalanta și în deplasare cu Sassuolo. Inter, în schimb, are dueluri cu Cagliari (deplasare) și Sampdoria (acasă).

Rezumatul VIDEO al meciului Verona - AC Milan 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Festival de goluri pe Etihad » Manchester City s-a distrat cu Newcastle și are un avans de 3 puncte față de Liverpool

Revoluție la PSG din sezonul viitor » Neymar, printre jucătorii de care parizienii vor să scape!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  09 Mai 2022, 09:14

Orasul Milano are sigur titlul.Singura problema este care suporteri se vor bucura.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close