FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 0-1

VIDEO EXCLUSIV S-a revoltat imediat după Universitatea Craiova – FCSB: „Suntem țară de nebuni? Finala cu CFR se joacă la Coțofârloaia? Unde e respectul?”

Foto: Raed Krishan +21   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2022 07:02 / Actualizat luni, 09 mai 2022 09:08

După Universitatea CraiovaFCSB 0-1, Dumitru Dragomir s-a arătat deranjat de faptul că echipa roș-albastră nu poate disputa meciul cu CFR Cluj în București.

FCSBCFR Cluj, meciul care poate decide campioana, se va juca, cel mai probabil, la Buzău, Arena Națională fiind închisă pentru Saga Festival.

Se încinge lupta la titlu după Craiova – FCSB » CFR poate deveni campioană etapa viitoare, chiar dacă nu bate!
Universitatea Craiova – FCSB 0-1
Se încinge lupta la titlu după Craiova – FCSB » CFR poate deveni campioană etapa viitoare, chiar dacă nu bate!

VIDEO Dragomir, vehement la GSP LIVE după Universitatea Craiova - FCSB

În direct la GSP LIVE, fostul președinte al LPF, a declarat că FCSB va fi dezavantajată în acest final de sezon pentru că nu va putea juca în București și a avut o reacție vehementă.

„Vom vedea cum toți vor fi împotriva Stelei. Nu va fi lăsată să joace în București. Lasă-l pe Arena Națională, să vină 55.000 de oameni, să fie o sărbătoare. Amână festivalul pentru weekend-ul viitor.

Finala cu CFR Cluj se va juca la Coțofârloaia, la Baldovinești sau la Bălcești. Sunt terenuri. Dacă aș fi FCSB și nu m-ar lasă să joc în București, pe un stadion pe care să plătesc chiria, nu aș juca și aș pierde. Să fii cea mai bună echipă din Capitală, să ai 5 terenuri noi și să nu dai voie să joace? Păi, ce țară e asta? Suntem țară de nebuni? Suntem țară de oameni civilizați și corecți. 

Dacă ai fi la Steaua, te-ai duce în Giulești? Eu nu m-aș duce. Aș cere să joc pe Cotroceni, unde terenul e ca masa de biliard.  Pe Arcul de Triumf s-a jucat oină. Dacă nu mă lasă nicăieri, să mă lase pe unul care nu mai e folosit de mulți ani. Să se ducă FCSB în altă parte... Doamne, Dumnezeule! Unde e respectul față de sport?”, a spus Dragomir la GSP LIVE.

Concluziile lui Dumitru Dragomir după Universitatea Craiova – FCSB

„Am spus că bate Craiova, dar m-am bucurat că a bătut Steaua (n.r. - FCSB). Sfârșitul de campionat nu a fost drept pentru că aceste meciuri trebuiau să se joace la aceeași oră. Gândiți-vă în ce tensiune a jucat Craiova, dar mai ales Steaua.

Cred că a fost cel mai frumos meci al campionatului. De departe. A fost o atmosferă de competiție mare, spectatori mulți. Echipele alergau de parcă nu erau românești. Pentru că a alergat mai mult, Steaua a câștigat. Dar a fost și o greșeală a apărării Craiovei. FCSB a fost norocoasă. Poate a fost și credința asta. L-am văzut pe Becali la Biserică, avea și o bască interesantă. Uite că i-a adus noroc. 

S-a revoltat imediat după Universitatea Craiova – FCSB: „Suntem țară de nebuni? Finala cu CFR se joacă la Coțofârloaia? Unde e respectul?”
Gigi Becali, la hramul Bisericii Pantocrator, pe care a ctitorit-o, foto: captura Antena Sport

În mod normal, cu meciul ăsta, moralul celor de la FCSB e ridicat cu 50% în plus. Ar trebuie să câștige cu CFR. Dar mă tem că tinerii nu pot să ducă emoțiile unui meci decisiv. Dar dacă bate și ia campionatul, FCSB e de felicitat. Chiar dacă nu a fost deloc pe primul loc, contează finalul ”, a spus Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

Citește și:

Gigi Becali, prima reacție după Universitatea Craiova - FCSB 0-1: „Când ei au două bare și noi dăm gol cu călcâiul, înseamnă că așa a vrut Dumnezeu”

Mihai Stoica s-a dezlănțuit » Ce a făcut imediat după fluierul final din Universitatea Craiova – FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (68)
trink
trink  •  10 Mai 2022, 02:34
Postat de steaualiga1 pe 09 Mai 2022, 15:16

F C S B : FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI. Restul sun vrajeli a la piturca, iovan, lacatus, balint, miu cu litere mici ca mici sunt. Doar dupa ce Becali nu le- a mai ,, dat,, au fugit la popota...

F.urt C.alificat F.a C.e S.pune B.ecali la fel de bine poa sa-si spuna steaua berceni!

trink
trink  •  10 Mai 2022, 02:31
Postat de steaualiga1 pe 09 Mai 2022, 15:12

Cine si - a facut stadion patron fiind !!!??? Da-mi un nume. UNUL. Nu nume de primarii...nuuu.

aia a lu mititelu!

steaualiga1
steaualiga1  •  09 Mai 2022, 15:16
Postat de ionica007 pe 09 Mai 2022, 10:52

...:) Singur ai data verdictul: echipa lui becali nu este STEAUA, tocmai datorita faltului ca ''este a lui becali''. Echipa pe care o patroneaza acest individ se numeste, conform propriilor afirmatii, FC Faci Ce Spune Becali... Ca voi indentificati STEAUA cu aceasta echipa este strict problema voastra. Il contraziceti chiar pe patron?! In rest e gargara ieftina...

F C S B : FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI. Restul sun vrajeli a la piturca, iovan, lacatus, balint, miu cu litere mici ca mici sunt. Doar dupa ce Becali nu le- a mai ,, dat,, au fugit la popota...

Vezi toate comentariile (68)
Comentează