INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Șoc la o echipă din Bundesliga! Un internațional austriac are cancer

Stefan Lainer. Foto: Imago Images
Stefan Lainer. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2023 12:46 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 13:24

Fundașul dreapta de la Borussia Monchengladbach, Stefan Lainer, a fost diagnosticat cu o boală gravă: cancer la ganglionii limfatici. Maladia i-a fost descoperită însă devreme și internaționalul austriac în vârstă de 30 de ani are șanse mari de vindecare completă.

Borussia Monchengladbach și naționala Austriei vor trebui să renunțe la fundașul Stefan Lainer pentru o jumătate de an! Apărătorul în vârstă de 30 de ani a fost diagnosticat joi dimineață cu o boală gravă, cancer la ganglionii limfatici, și va trebui să urmeze un tratament ce se întinde pe perioada mai multor luni.

Fotbalistul testat toată vara de Dinamo semnează cu alt club din Superligă! Motivul pentru care oficialii „câinilor” au făcut un pas în spate
DINAMO
Fotbalistul testat toată vara de Dinamo semnează cu alt club din Superligă! Motivul pentru care oficialii „câinilor” au făcut un pas în spate

Stefan Lainer se poate vindeca

Dar există și o veste bună: Potrivit medicilor, boala i-a fost descoperită foarte devreme și poate fi tratată foarte bine cu medicamente și, mai ales, vindecabilă: „Există o probabilitate foarte mare să se însănătoșească și să revină la o viața normală și în sportul profesionist”.

Roland Virkus, directorul sportiv al Borussiei Monchengladbach, l-a asigurat de toată susținerea clubului: „Vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că Stefan primește cel mai bun tratament posibil și îi dorim lui și familiei sale multă putere și optimism în lupta împotriva bolii”.

Cancerul limfatic este deosebit de agresiv

Această formă de cancer este considerată a fi deosebit de agresivă. Cancerul ganglionilor limfatici sau al glandei limfatice este explicat de experți ca fiind o boală tumorală malignă a sistemului limfatic. 

38 de selecțiiși 2 goluri are Stefan Lainer în naționala Austriei. A jucat de două ori și împotriva României, în Nations League, în 2020 (2-3, 1-0)

Cel mai adesea, afectează ganglionii limfatici și splina. Cu toate acestea, se poate răspândi și poate infecta și alte organe.

Din fericire, boala lui Lainer este încă într-un stadiu foarte incipient. El n-a făcut deplasarea cu echipa în cantonamentul de la Tegernsee, pentru că nu se simțea bine, iar rezultatul analizelor a venit ca o undă de șoc.

Citește și:

Denis Drăguș se desparte de Standard Liege, dar nu vine la Rapid! Are ofertă din Anglia

Xavi l-a sunat să îl transfere la Barcelona: „Nicio șansă” » Unde a ajuns fotbalistul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează