INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ce surpriză! Cine este ținta numărul 1 în vară pentru Barcelona

Boubacar Kamra (primul din dreapta), în Manchester City - Marseille // foto: Guliver/gettyimages
Boubacar Kamra (primul din dreapta), în Manchester City - Marseille // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 11:27 / Actualizat luni, 15 martie 2021 12:18

Ronald Koeman (57 de ani), antrenor la Barcelona, dorește să îl aducă în vară pe mijlocașul defensiv Boubacar Kamara, 21 de ani, de la Olympique Marseille.

Tânărul „închizător” francez mai are contract cu OM până în vara anului 2022 și nu intenționează să își prelungească înțelegerea, anunță Todo Fichajes. Kamara a refuzat toate propunerile pe care le-a primit de la „olimpieni” până în prezent, iar Marseille va ceda și va încerca să îl vândă în vară, în cazul în care Kamara nu se va răzgândi.

Boubacar Kamara, la Barcelona?

Scenariul este perfect pentru Barcelona, care stă la pândă. Potrivit sursei citate, Ronald Koeman a făcut o prioritate din transferul mijlocașului francez, iar situația acestuia le servește perfect catalanilor, care l-ar putea cumpăra în schimbul unei sume destul de mici.

Barcelona a luat deja legătura cu oficialii lui OM și este de așteptat ca din partea clubului blaugrana să vină o ofertă în următoarele săptămâni.

114 meciuriare Kamara la prima echipă a lui Marseille. A înscris de 3 ori și a pasat decisiv de 4 ori

32 de milioane de euroeste valorea lui Kamara pe Transfermarkt.com

VIDEO. Boubacar Kamara, gol în Cupa Franței

Citește mai multe știri din La Liga:

Granzii din Spania pregătesc următorul sezon » Au apărut primele poze cu echipamentele celor de la Barcelona si Real Madrid

Lovituri fabuloase pregătite de Juan Laporta » Erling Haaland și Paulo Dybala, din vară la Barcelona?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  15 Martie 2021, 13:56

Pacat !! Toata lumea era convinsa ca dupa meciul facut de Man cu Roma, el este acela ofertat de catre Barcelona !! ????????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează