INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Lovituri fabuloase pregătite de Juan Laporta » Erling Haaland și Paulo Dybala, din vară la Barcelona?

Erling Haaland și Paulo Dybala FOTO Guliver/Gettyimages
Erling Haaland și Paulo Dybala FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2021 10:26 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 10:48

Joan Laporta (58) a fost ales noul președinte al Barcelonei în urmă cu o săptămână și pregătește două schimburi spectaculoase în fotbalul mondial: Erling Haaland (20) în locul lui Philippe Coutinho (28) și Paulo Dybala (27) în locul lui Antoine Griezmann (29).

Cea mai mare miză a noului șef de pe Camp Nou va fi prelungirea contractului vedetei Lionel Messi, iar Joan Laporta vrea să creeze o super echipă în Catalonia pentru a-l convinge pe superstarul argentinian să rămână la Barcelona. Laporta a început să pregătească sezonul următor pentru a revitaliza linia ofensivă a formației „blaugrana”.

Erling Haaland în locul lui Philippe Coutinho

La doar 20 de ani, Erling Haaland a ajuns la 20 de reușite în UEFA Champions League și este golgeterul acestui sezon. Haaland a „explodat” în tricoul lui Red Bull Salzburg, iar Borussia Dortmund l-a transferat la preț de chilipir în mercato de iarnă din sezonul 2019/20, cu 20 de milioane de euro.

110 milioane de €este cota de piață a lui Erling Haaland, conform Transfermarkt

În Europa de Vest va avea loc o luptă crâncenă pentru semnătura starului scandinav. Barcelona, Bayern Munchen, Chelsea, Manchester City și Manchester United vor face tot posibilul pentru a-l transfera pe Erling Braut Haaland.

Conform Marca, Joan Laporta dorește să îl trimită pe Philippe Coutinho pe BVB Stadion și să plătească diferența pentru Haaland. Coutinho a mai evoluat timp de un sezon în Bundesliga, pentru rivala lui Dortmund, Bayern Munchen, unde a câștigat tripla: campionatul, cupa și Liga Campionilor.

Antoine Griezmann la schimb cu Paulo Dybala

O altă mutare pregătită de Juan Laporta este transferul lui Paulo Dybala, nume care a mai fost vehiculat și în trecut pe Camp Nou. „Bătrâna Doamnă” caută un înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo, care ar putea să părăsească Allianz Stadium în această vară.

Campionul mondial Griezmann nu a impresionat în tricoul Barcelonei și a fost doar o „umbră” a fotbalistului care a scris istorie la trupa din capitala Madridului, Atletico. Publicația Corriere dello Sport a dezvăluit că Paulo Dybala, coleg cu Lionel Messi la națională, ar putea fi oferit la schimb pentru Antoine Griezmann, mai ales că argentinianul nu și-a prelungit contractul cu Juventus, scadent în vara lui 2022, iar torinezii riscă să îl piardă gratis.

70 de milioane de €este cota de piață a lui Paulo Dybala, conform Transfermarkt

VIDEO. Cele mai frumoase goluri înscrise de Paulo Dybala în ultimul an

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

LewanGOALski » Starul polonez a marcat un nou gol pentru Bayern Munchen și a atins o bornă impresionantă în Bundesliga

Seceta s-a încheiat » Sergio Aguero, decisiv pentru Manchester City după 14 luni fără gol marcat în Premier League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
2664949433547184
Bratu Adrian Liviu  •  14 Martie 2021, 14:54

nimeni nu va face nimic atata timp cat e messi la barcelona...haaland ar trebui sa nu mearga la barcelona daca nu vrea sa isi distruga cariera..messi ii distruge parca pe toti ca sa ramane el miezul

dreak
dreak  •  14 Martie 2021, 13:41

Nu inteleg de ce atata fixatie pe atacanti, cand punctul nevralgic de mult timp e apararea. Si fara o aparare buna, niciodata nu poti construi linistit...

enigmaticul
enigmaticul  •  14 Martie 2021, 13:23

....După ce ai văzut meciul cu PSG din tur sau din retur?? Fiindcă nu au semănat nicicum, unul cu celălalt!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează