INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOURNEMOUTH - CHELSEA 4-0

BOURNEMOUTH - CHELSEA 4-0 // Antrenorul lui Chelsea, deznădăjduit după ultima umilință: „Pur și simplu, nu mai pot să le fac asta jucătorilor”

Maurizio Sarri // FOTO: Reuters
Maurizio Sarri // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 09:09

BOURNEMOUTH - CHELSEA 4-0 // Maurizio Sarri, tehnicianul italian al lui Chelsea, i-a ținut 60 de minute în ședință pe albaștri ca să înțeleagă cum a fost posibilă căderea de după 0-1 în meciul cu Bournemouth, terminat în final 0-4.

Maurizio Sarri este în acest moment un manager fără soluții. A recunoscut-o la conferința de presă, după halucinantul 0-4 cu Bournemouth: "Pur și simplu nu-mi mai pot motiva jucătorii".

Tehnicianul italian tocmai încheiase o ședință maraton, de 60 de minute, în vestiar.

"O repriză, prima, a fost ok. Apoi, după 0-1, am picat. Am încetat să mai jucăm. De aceea am ținut să rămân la cabine doar cu băieții, să vorbesc cu ei și să înțeleg ce s-a întâmplat. Le e foarte greu să explice, voi mai încerca și mâine, pentru că trebuie să pricep de ce a fost atât de rău în partea secundă", a comentat managerul lui Chelsea.

Rezultatele din ultima vreme sunt în contrast cu startul impresionant de sezon al italianului. Începuse cu o serie de 12 meciuri fără eșec, pentru ca din 24 noiembrie, de la un 0-1 cu Tottenham, să mai înregistreze 4 înfrângeri.

Cu toate astea, el nu-și vede postul amenințat: "Nu mă simt sub presiune, ci frustrat, pentru că munca de la antrenamente nu se materializează în teren".

premier league

Vezi și: Etapă nebună în Premier League: Klopp, blocat pe Anfield, Chelsea, umilită în deplasare!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează