INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUSTRIA LUSTENAU

Boya uimeşte Austria, a marcat 10 goluri în 9 meciuri!

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 14:01

Fostul rapidist Pierre Boya (28 de ani) şi-a dat restart carierei şi şi-a găsit liniştea în Austria, unde a avut parte de un sezon de primăvară extraordinar. După ce a stat 6 luni departe de gazon, nereuşind să-şi găsească echipă după perioada petrecută la Partizan Belgrad, atacantul camerunez a semnat la începutul lunii martie cu Austria Lustenau din a două ligă!


În două luni a prins 9 partide în tricoul austriecilor, avînd evoluţii remarcabile. Boya a strîns 10 goluri, din care 3 duble, ducîndu-şi formaţia aproape de promovarea în prima divizie, la 4 puncte în spatele liderului WAC. Vîrful camerunez, deşi nu a evoluat în prima parte a sezonului, se află în prezent pe locul 7 în clasamentul golgeterilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  04 Mai 2012, 18:01

Bautura e scumpa in Austria, s-o fi lasat baiatul de halbere si s-a apucat de fotbal... Multa bafta, poate promoveaza si auzim de el mai des.

paulursaru
paulursaru  •  03 Mai 2012, 20:23

ROMEO SURDU DU-TE FRATE LA STEAUA TA SI LASA-NE CA NE-AI PLICTISIT>FRZZ PANCU

badeadorian
badeadorian  •  03 Mai 2012, 18:32
Postat de maryuss87 pe 03 Mai 2012, 15:56

ii lipseste fratele de pahar Bozovici

Bozovici va lipseste voua .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează