INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Neînțelegerea care a dus la suspendare pentru dopaj a celui mai bun jucător din liga a doua franceză!

Branco van den Boomen, cu tricoul roz // Foto: Imago
Branco van den Boomen, cu tricoul roz // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 18:01 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 18:12

Cel mai bun jucător din liga a doua franceză, olandezul Branco van den Boomen (26 de ani), a luat un medicament pentru o afecțiune respiratorie. Toulouse a uitat să anunțe și mijlocașul a fost suspendat. A scăpat ușor însă!

Scandal de dopaj în fotbalul francez. Protagonist este Branco van den Boomen, un jucător al lui Toulouse, și cazul datează din 2020. 

Nu i s-a dat scutire lui Branco van den Boomen

Olandezul Branco van den Boomen a fost testat pozitiv cu un compus din gama prednison, prednisolon și terbutalin, pe care însă fotbalistul l-a justificat prin medicamentele luate pentru o afecțiune respiratorie. 

Problema e că oficialii clubului său au uitat să anunțe la timp la ligă pentru a i se acorda scutire mijlocașului în vârstă de 26 de ani. 

Branco van den Boomen, suspendat o lună 

Suspendarea aplicată a fost doar de o lună și a expirat pe 10 iulie, antrenorul Philippe Montanier explicând absența lui de la pregătiri prin motive personale. 

Van den Boomen a reușit 12 goluri și 23 de assisturi în 41 de meciuri în sezonul trecut, fiind ales cel mai bun jucător din Ligue 2.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

S-a făcut! Acord pentru transferul brazilianului dorit de Xavi » Barcelona plătește 65 de milioane de euro

Forțează transferul la Juventus! Zaniolo a marcat pentru Roma în amicalul cu Sunderland

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează