INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

UPDATE / OFICIAL S-a făcut! Acord pentru transferul brazilianului dorit de Xavi » Barcelona plătește 65 de milioane de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 07:48 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 14:25

Barcelona și Leeds au ajuns la un acord pentru transferul extremei Raphinha. Catalanii vor plăti 65 de milioane de euro pentru brazilianul de 25 de ani. 

UPDATE 14:30 » Barcelona anunță că a ajuns la un acord cu Leeds 

Barcelona a anunțat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu Leeds pentru transferul lui Raphinha. 

Jucătorul va semna contractul după ce va trece vizita medicală.

Barcelona îl transferă pe Raphinha

Dorit cu insistență de Xavi, Raphinha va ajunge în scurt timp pe „Camp Nou”, anunță Mundo Deportivo. Spaniolii scriu că Barcelona și Leeds au ajuns la un acord în privința sumei de transfer.

Denunță monopolul UEFA! A început „meciul” rebelilor din Super Ligă la Curtea Europeană de Justiție
SUPER LIGA
Denunță monopolul UEFA! A început „meciul” rebelilor din Super Ligă la Curtea Europeană de Justiție

Pentru transferul internaționalului brazilian, Barcelona va achita 58 de milioane de euro și încă 7 ca bonusuri de performanță. Raphinha, care era dorit și de echipe din Premier League, va semna un contract valabil până în 2027, refuzând din start negocierile cu Chelsea, Tottenham sau Arsenal. 

Barcelona face astfel al treilea transfer al verii, după Kessie și Christiansen, jucători aduși gratis. Raphinha e primul jucător pentru care Barcelona plătește în această perioadă de mercato, clubul catalan obținând fondurile necesare după ce a vândut 10% din drepturile TV pe următorii 25 de ani în LaLiga pentru 208 milioane. 

Născut la Porto Alegre, Raphinha a ajuns în Europa în 2016, fiind transferat de Vitoria Guimaraes. A mai trecut pe Sporting Lisabona (2018-2019) și pe Rennes (2019-2020). Leeds l-a adus în octombrie 2020 pentru 18,5 milioane de euro,

45.000.000 euroe cota lui Raphinha, potrivit transfermarkt

11 goluri a marcat Raphinha stagiunea precedentă la Leeds în Premier League; a dat și trei pase decisive

Barcelona vrea să continue transferurile 

Clubul catalan nu se oprește aici. În pline negocieri pentru prelungirea contracului lui Ousmane Dembele, șefii Barcelonei mai au pe listă nume importante. 

Principalul obiectiv este atacantul polonez este Robert Lewandowski, dar spaniolii se mai interesează pe Joules Kounde (fundaș central la Sevilla), dar și de Marcos Alonso (fundaș stânga) și Cezar Azpilicueta (fundaș dreapta), de la Chelsea. 

Citește și:

Presa franceză anunță: Cristiano Ronaldo vrea să joace cu Leo Messi: „Așteaptă telefonul lui PSG!”

Wayne Rooney, prezentat oficial la noua echipă: „A demonstrat deja ce poate!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează