INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Presa franceză anunță: Cristiano Ronaldo vrea să joace cu Leo Messi: „Așteaptă telefonul lui PSG!”

Ronaldo și-ar fi oferit serviciile lui PSG, unde ar putea deveni coleg cu Messi și Neymar / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ronaldo și-ar fi oferit serviciile lui PSG, unde ar putea deveni coleg cu Messi și Neymar / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2022 18:27 / Actualizat marti, 12 iulie 2022 19:10

Cristiano Ronaldo încearcă să apeleze la toate metodele pentru a găsi o cale de a „evada” de la Manchester United. Presa din Franța speculează că atacantul de 37 de ani le-ar fi ridicat mingea la fileu șefilor de la PSG, țelul fiind un transfer la campioana Franței.

Planul lusitanului ar fi unul extrem de îndrăzneț, în contextul în care la PSG ar deveni coleg cu Leo Messi, Neymar și Mbappe, trei dintre cei mai cunoscuți fotbaliști ai planetei. Dorința lui Cristiano Ronaldo, ajuns la apus de carieră, ar fi să mai evolueze încă un sezon în grupele Champions League, scenariu imposibil de realizat acum, din postura de jucător al lui United.

„Cristiano Ronaldo și-a oferit serviciile lui PSG”

Astfel, Ronaldo s-a orientat către campionatul Franței, unul în care n-a evoluat până acum, informațiile oferite de jurnaliștii francezi scoțând la iveală că portughezul s-a autopropus pe „Parc des Princes”. Totuși, pare greu de crezut că parizienii vor găsi un loc liber în „dream-team-ul” construit de Nasser Al-Khelaifi. 

Cristiano Ronaldo și-a oferit serviciile lui PSG, însă gruparea din capitala Franței nu are loc pentru el, deocamdată”, scrie prestigoasa publicație Le Parisien.

Ten Hag pune piciorul în prag în „cazul Ronaldo”: „Ne facem planuri cu Cristiano”

Între timp, Erik Ten Hag, managerul olandez proaspăt instalat la United, spune că Cristiano Ronaldo va rămâne la gruparea din Manchester, deși admite că n-a vorbit cu atacantul portughez după ce acesta a anunțat public că vrea să plece.

Managerul olandez a abordat prima oară subiectul la conferința de presă în Thailanda și a fost ferm în privința jucătorului: 

„Plănuim acest sezon cu Cristiano și punct. Abia aștept să lucrez cu el. Nu e de vânzare și rămâne în vederile noastre. Vrem să avem succes împreună.”

Cristiano Ronaldo lipsește de o săptămână de la pregătiri, dar este plătit regește!

Pe zi ce trece se înmulțesc semnele că Ronaldo va pleca de la Manchester United. Lusitanul trebuia să se prezinte de lunea trecută la antrenamente, dar Erik ten Hag nu l-a văzut la față nici până acum. Oficial a lipsit de la reunirea lotului „diavolilor” din motive familiale.

Între timp, au apărut noi detalii legate de situația atacantului de 37 de ani, dornic să nu rateze Liga Campionilor în sezonul următor. The Sun a aflat că, puțin înainte să amenințe cu transferul, Ronaldo a încasat o sumă cu șase cifre de la club, nu ca un bonus de fidelitate, ci pentru performanțele personale atinse și drepturile de imagine în stagiunea ce a trecut.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

PSG face curățenie în lot » L'Equipe anunță lista „indezirabililor” din capitala Franței

VIDEO + FOTO Klopp n-a suportat umilința din amicalul cu United și a schimbat toată echipa în minutul 32 » Era meciul în care prezentau echipamentul „hipnotizant”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
enigmaticul
enigmaticul  •  12 Iulie 2022, 20:13

Credeam că așteaptă un telefon să pună ghetele-n cui!! El 1„săracul” încă mai visează cai verzi pe pereți, gen câștigarea UCL și desigur, un salariu de 35 mil/sezon! La 40 ani ai lui, nu mai face nici 2-3 mil/sezon, dar probabil va găsi fraieri pe la PSG, City, etc., care să-i ofere, dar nu ptr. ce joacă, ci pentru........brand, spun unii, deh.......e ar unic. Dar prostia se plătește în zilele noastre.

enigmaticul
enigmaticul  •  12 Iulie 2022, 20:00

Credeam că așteaptă un telefon să pună ghetele-n cui!! El 1„săracul” încă mai visează cai verzi pe pereți, gen câștigarea UCL și desigur, un salariu de 35 mil/sezon! La 40 ani ai lui, nu mai face nici 2-3 mil/sezon, dar probabil va găsi fraieri pe la PSG, City, etc., care să-i ofere, dar nu ptr. ce joacă, ci pentru........brand, spun unii, deh.......e ar unic. Dar proștia se plătește în zilele noastre.

steauaefcsb
steauaefcsb  •  12 Iulie 2022, 19:28

La PSG are logica,la Chelsea sau alta echipa din Uk,nu are nici o logica!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează