INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNITED - LIVERPOOL

VIDEO + FOTO Klopp n-a suportat umilința din amicalul cu United și a schimbat toată echipa în minutul 32 » Era meciul în care prezentau echipamentul „hipnotizant”

Jurgen Klopp (55 de ani) a schimbat 10 fotbaliști în minutul 32 al meciului amical cu Manchester United, imediat după reușita de 2-0 a „diavolilor roșii”. +4   FOTO
Jurgen Klopp (55 de ani) a schimbat 10 fotbaliști în minutul 32 al meciului amical cu Manchester United, imediat după reușita de 2-0 a „diavolilor roșii”.

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2022 17:28 / Actualizat marti, 12 iulie 2022 17:57

Jurgen Klopp (55 de ani) a schimbat 10 fotbaliști în minutul 32 al meciului amical cu Manchester United, imediat după reușita de 2-0 a „diavolilor roșii”. Liverpool a fost învinsă cu 4-0.

Primul meci al lui Erik Ten Hag pe banca lui Manchester United a fost un amical împotriva rivalei Liverpool, într-o locație inedită, arena Rajamangala din Bangkok , Thailanda. Managerul olandez a trimis cea mai bună formulă posibilă, în timp ce Klopp a folosit o echipă de start plină de tineri.

Drăgușin și-a dat acordul! Unde va juca fundașul lui Juventus
TRANSFER
Drăgușin și-a dat acordul! Unde va juca fundașul lui Juventus

Jurgen Klopp, gest extrem în Manchester United - Liverpool

Jadon Sancho a deschis scorul în minutul 12, iar Fred a majorat diferența după exact o jumătate de oră de joc, cu un lob superb din afara careului. Antrenorul lui Liverpool nu a suportat umilința și imediat a schimbat întreaga echipă, cu excepția portarului Alisson. Mutarea nu a avut succes. Martial a punctat pentru 3-0 la acțiunea următoare.

Rezultatul final a fost stabilit de Facundo Pellistri, în minutul 76, cu un șut din interiorul careului, la finalul unui contraatac-școală.

FINAL » Manchester United - Liverpool 4-0

  • Au marcat: Sancho 12, Fred 30, Martial 33, Pellistri 76

Echipa de start a lui Liverpool: Alisson - Mabaya, Phillips, Gomez, Chambers - Morton, Henderson, Carvalho - Elliott, Firmino, Diaz 
Fotbaliștii introduși de Klopp în minutul 32: Matip, Tsimikas, Jones, Williams, Frauendorf, Oxlade-Chamberlain, Milner, Clarkson, Clark, Bajcetic 
Au mai rămas pe bancă: Mrozek, Adrian, Davies - Alexander-Arnold, Fabinho, Keita, Hill, Konate, Norris, Nunez, Robertson, Salah, Thiago, Van Den Berg, Van Dijk

Liverpool și-a prezentat noile echipamente

Cu ocazia amicalului din India, Liverpool și-a inaugurat și echipamentul pentru deplasare din sezonul 2022/2023. Modelul a fost inspirat de „muzica vibrantă a orașului și de rolul pe care Liverpool l-a jucat pe scena dance a anilor 1990. Liniile de pe tricou dau o senzație de hipnoză”, se arată în comunicat.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Ștefan Radu, mai iubit la Roma decât cuplul Totti - Blasi! Mesajul amuzant al unui suporter lazial

PSG face curățenie în lot » L'Equipe anunță lista „indezirabililor” din capitala Franței

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ali.bec
ali.bec  •  12 Iulie 2022, 22:57

A, și mai au una buna pe ziua de azi. Anume despre Gigi Multescu, care “și-a petrecut toată cariera in România” și a antrenat “numeroase echipe din Turcia”

steauaefcsb
steauaefcsb  •  12 Iulie 2022, 22:04
Postat de brujo pe 12 Iulie 2022, 20:39

Ba incompetentilor de la gsp. Klopp a rulat toata echipa pe care a avut-o. Toata lumea a jucat 30 de minute, mai putin portarii, care au jucat fiecare cate o repriza. Cine *** scrie articolele astea ? ***

Cine nu s-a uitat la meci,nu are de unde sa stie!

DM4ever
DM4ever  •  12 Iulie 2022, 21:28
Postat de fibra pe 12 Iulie 2022, 19:27

Deci,meciul s-a jucat in Thailanda.Mai jos insa "Liverpool si-a prezentat echipamentul de deplasare la amicalul din INDIA".Bravos natiune! Doua intr-una!

Asa este cand pui *** sa iti scrie articole online. Ei atrag masele si click-urile. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează