INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Drăgușin și-a dat acordul! Unde va juca fundașul lui Juventus

Radu Drăgușin // FOTO: Imago
Radu Drăgușin // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2022 13:07 / Actualizat marti, 12 iulie 2022 14:01

Fundașul central Radu Drăgușin (20 de ani) va pleca de la Juventus și va merge la Genoa, în Serie B.

După mai multe runde de negocieri, internaționalul de tineret a acceptat într-un final oferta celor de la Genoa, club care-l va primi pe român și 4 milioane de euro în schimbul lui Andrea Cambiaso (fundaș, 22 de ani). 

Ten Hag pune piciorul în prag în „cazul Ronaldo”: „Ne facem planuri cu Cristiano. NU este de vânzare!”
ANGLIA
Ten Hag pune piciorul în prag în „cazul Ronaldo”: „Ne facem planuri cu Cristiano. NU este de vânzare!”

Radu Drăgușin și-a acordul și merge la Genoa

Goal.com anunță că Drăgușin a acceptat să meargă la Genoa, după ce în săptămânile precedente a ezitat să dea un răspuns clar. Astfel, transferul urmează să se efectueze în zilele viitoare, când se vor semna actele.

Așa cum anunță și Gazzetta dello Sport, săptămâna viitoare „tricolorul” se va prezenta în Liguria pentru a pune la punct ultimele detalii, vizita medicală și contractul cu „Grifonul”.

3.500.000 de euroe cota lui Radu Drăgușin, potrivit transfermarkt

Ajuns la juniorii lui Juventus în 2018, Drăgușin a fost împrumutat în sezonul trecut la Sampdoria și Salernitana, echipe de Serie A, la care a strâns 22 de partide. La Juventus, Radu Drăgușin a strâns 4 partide.

Drăgușin, convins de Chellini

Deși ar fi vrut să meargă în străinătate, Drăgușin a fost convins de Giorgio Chiellini să accepte oferta. Din Los Angeles, fostul stoper bianconero a pus mâna pe telefon și i-a dat un mesaj emoționant: „Ești puternic, nu-ți fie teamă! Vei ajunge sus oriunde vei merge”.

VIDEO Florin Manea, deranjat de criticile la adresa lui Drăgușin:

Citește și: 

Voilà Pogba! Francezul s-a întors oficial la Juventus și i-a provocat pe fani: „Sunteți gata? Am revenit. Pentru a câștiga!”

Barcelona, dublă lovitură în mercato » Cum și-a asigurat două staruri dintr-un foc

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pErsanu02
pErsanu02  •  12 Iulie 2022, 14:57

Unde e *** ala de Manea care il facea cel putin Gica Popescu pe Dragusin , cu toata stima pentru jucator , dar cand vine un *** si te ridica in slavi cand tu nu ai un meci ca titular ... e prea mult pentru unii. Asta sa intamplat si la Ianis , Coman , Denis Man etc .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează