INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Voilà Pogba! Francezul s-a întors oficial la Juventus și i-a provocat pe fani: „Sunteți gata? Am revenit. Pentru a câștiga!”

Paul Pogba a revenit la Juventus // Foto: Imago
Paul Pogba a revenit la Juventus // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 11 iulie 2022 14:22 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 15:38

Paul Pogba, francezul în vârstă de 29 de ani, a devenit oficial jucătorul lui Juventus până în iunie 2026. Campionul mondial va câștiga, cu bonusuri, 10 milioane de euro anual și va purta tricoul cu 10 pe spate.

Paul Pog-back. „Il Polpo” s-a întors la Torino! A venit din nou liber, după șase ani la Man. United. Noul mijlocaș al lui Juventus făcuse vineri vizita medicală, fiind așteptat de peste o mie de tifosi, dornici să-l revadă în bianconero. Ieri s-a reîntâlnit cu foștii sau mai noii colegi, iar azi a venit momentul prezentării oficiale. 

Francezul de 29 de ani a semnat contractul cu „Bătrâna Doamnă” până în iunie 2026. Va câștiga 8 milioane de euro net pe sezon plus 2 milioane bonus la salariu în funcție de performanțele realizate, mai puțin ca în Premier.

Paul Pogba, din nou la Juventus: #PogbackToBack

Pogba plecase pe Old Trafford pentru 105 milioane de euro și acum nu o va costa pe Juve decât 2,5 milioane de euro, „cheltuieli administrative cu legitimarea jucătorului”, de plătit până pe 31 august. Paul își va prelua numărul 10, pe care l-a avut Dybala și l-a purtat el în ultimele din cele patru stagiuni la Torino. 

„Sunteți gata? Am revenit!”, e mesajul clipului video pe care francezul l-a postat pe contul de Twitter. Cu același motivator #PogbackToBack, în care a selecționat cele mai frumoase faze și goluri din prima aventură piemonteză.

34de goluri și 40 de assisturi a avut Pogba în 177 de meciuri la Juventus. Pentru Man. United a reușit 39 de goluri și 51 de pase decisive în 232 de partide

Paul este din nou la Torino. A plecat copil și s-a întors bărbat și fuoriclasse, dar există un lucru care nu s-a schimbat între timp. Dorința de a scrie iarăși împreună pagini de neuitat.

- Mesajul lui Juventus către Pogba

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Discrepanță mare între fotbaliștii români și cei din Ungaria: cel mai bine plătit român nici nu se compară la câștiguri cu starurile naționalei maghiare

La Fabrica, mina de aur a lui Real Madrid » Suma imensă produsă în ultimii 13 ani!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează