INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2022

Brazilia - Venezuela 1-0. Seleção merge ceas. 13 victorii și două egaluri cu Tite

Brazilia - Venezuela 1-0 FOTO: GettyImages
Brazilia - Venezuela 1-0 FOTO: GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 13:08 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 13:11

Brazilia are punctaj maxim după primele trei meciuri în preliminariile AmSud. Fără Neymar și alți câțiva titulari, Seleção s-a impus la limită la São Paulo (1-0) cu Venezuela. 

A fost de ajuns golul marcat de Firmino (67), din pasa lui Machis. Cu Tite selecționer, reprezentativa auriverde are un bilanț formidabil, 13 victorii și doar două remize în 15 partide în calificările CM, cu golaveraj 40-5! Drumul spre Qatar pare simplu. 

În cele 56 de meciuri disputate acasă în preliminarii, Brazilia nu a pierdut niciodată, având 44 de succese și 12 egaluri. A marcat 149 de goluri și a încasat doar 26! 

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL:

Columbia - Uruguay 0-3. Cea mai severă înfrângere acasă în 82 de ani! Celestii au făcut show la Barranquilla

„Great Kane Robbery” » Hoții i-au făcut căpitanului Angliei o pagubă de 100.000 de lire

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează