INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Brazilianul Ronaldo a vorbit despre ghinionul accidentărilor nenumărate suferite în carieră: "M-am antrenat foarte prost și mi se cerea să alerg cât Roberto Carlos sau Cafu"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 18:06

Într-un interviu pentru as.com, brazilianul Ronaldo a povestit într-un interviu mai multe detalii din cariera sa.

Un episod pentru care-i va rămâne veșnic recunoscător lui Roberto Carlos s-a petrecut într-o noapte, când i s-a făcut rău, iar fundașul brazilian i-a sărit în ajutor.

"Mi s-a făcut rău, dar Roberto Carlos m-a salvat. Era trecut de miezul nopții. Eram în cameră și ne pregăteam de culcare. Am avut convulsii violente. Mi-am pierdut cunoștința pentru 30 de secunde. Tremuram. Prima dată, el a crezut că glumeam. Cu el am petrecut mai multe nopți decât cu toate femeile din viața mea".

Atacantul brazilian a mai relatat o poveste interesantă, de data aceasta avându-l în rolul principal pe Figo: " Florentino Perez mi-a spus să stau mai mult timp în casă, să nu mai ies atât de mult. Mi-a dat exemplul lui Figo, iar eu i-am spus, cu tot respectul, că dacă aș avea o soție ca a lui, cu siguranță aș sta mai mult pe acasă".

Ronaldo și Roberto Carlos au fost colegi la Real Madrid, timp de 5 sezoane. În această perioadă au câștigat de 2 ori titlul în Spania. Cei doi au făcut parte și din echipa Braziliei, câștigătoare a Campionatului Mondial de Fotbal din 2002.

Ronaldo a vorbit și despre accidentările nenumărate suferite de-a lungul carierei și știe de ce au fost atât de multe.

"În primii 10 ani din cariera mea m-am antrenat foarte prost. De multe ori trebuia să alerg la fel ca Roberto Carlos sau Cafu, iar eu nu puteam. Am suferit multe accidentări din cauza antrenamentelor colective, unde eu trebuia să dau același randament cu alți colegi care erau mai buni din punct de vedere fizic".

sursa: www.as.com

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
conj
conj  •  19 Octombrie 2016, 10:41

Mama ce echipa avea Real atunci. Pacat de accidentarile pe care le-a suferit, si asa, a fost unul dintre cei mai mari atacanti din istoria fotbalului. Nu am vazut pe nimeni sa verticalizeze asa cum o facea el, avea forta, viteza, dribbling o stiinta a jocului iesita din comun. Stiu ca multi imi vor sari in cap dar omul a fost peste ceea ce sunt CR7 si Messi azi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează