INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

BREAKING NEWS Surpriză de proporții » Real Madrid a anunțat numele noului antrenor » A jucat 3 ani la Barcelona

Julen Lopetegui // FOTO: Guliver/ Getty Images
Julen Lopetegui // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 18:01

Rămasă fără antrenor după demisia inopinată a lui Zinedine Zidane, Real Madrid a anunțat în urmă cu scurt timp numele noului antrenor.

Varianta aleasă de oficialii madrilenilor este una surpriză: Julen Lopetegui, selecționerul Spaniei, este noul antrenor al campioanei Europei! 

Anunțul a fost publicat în această după-amiază pe site-ul oficial al lui Real: " Real Madrid anunţă că Julen Lopetegui va fi antrenorul primei echipe în următoarele trei sezoane". 

2.000.000 €va plăti Real Madrid către Federația Spaniolă de Fotbal, clauza de reziliere a selecționerului

Lopetegui, 51 de ani, preluase naționala Spaniei în 2016, însă mai mult ca sigur va pleca după Mondialul din Rusia. De-a lungul carierei, acesta a mai fost antrenor la Rayo Vallecano, Real Madrid B, Spania U19, Spania U20, Spania U21 și FC Porto. 

Ca jucător, Lopetegui (fost portar) a jucat la Castilla, Real Madrid, Las Palmas, Logrones, Rayo Vallecano, dar și marea rivală Barcelona, unde a petrecut 3 ani, între 1994 și 1997.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
luciann
luciann  •  12 Iunie 2018, 22:03
Postat de fancraiova pe 12 Iunie 2018, 19:56

Sa speram ça reuseste sa continue munca lu Zizou si sa castige un trofeu . Hala Madrid

Numai sa nu fie CL ca deja ne-au plictisit...

bisisica.
bisisica.  •  12 Iunie 2018, 21:51

Eu credeam ca vine oierul infractor

zorrozabal
zorrozabal  •  12 Iunie 2018, 21:25

Ar fi minunat pentru Real,care va trebui-mai devreme sau mai tarziu-sa isi primeneasca lotul cu jucatori tineri si...spanioli,iar acest Lopetegui a fost campion european cu echipe de tineret ale Spaniei!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează