INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEMITERE

OFICIAL Antrenor demis în Premier League: „Am trăit momente frumoase, dar rezultatele din acest sezon au dus aici!” » Eșecul de sâmbătă a fost decisiv

Leicester City a anunțat despărțirea de antrenorul Brendan Rodgers (50 de ani). / FOTO: Imago
Leicester City a anunțat despărțirea de antrenorul Brendan Rodgers (50 de ani). / FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 18:55 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 19:14

Leicester City a anunțat despărțirea de antrenorul Brendan Rodgers (50 de ani). Nord-irlandezul lasă echipa pe loc retrogradabil, penultima în Premier League.

Leicester, campioana surprinzătoare din 2016, va trăi periculos finalul de sezon. „Vulpile” au strâns doar 25 de puncte în primele 28 de runde și ocupă o poziție retrogradabilă.

Fotbalistul care a luat 5 titluri cu Steaua face acuzații grave la adresa FRF: „Fiul meu n-a dat șpagă și nu a fost chemat. Naționala șpăgarilor e un subiect închis”
ACUZAȚII
Fotbalistul care a luat 5 titluri cu Steaua face acuzații grave la adresa FRF: „Fiul meu n-a dat șpagă și nu a fost chemat. Naționala șpăgarilor e un subiect închis”

Eșecul de sâmbătă, 1-2 pe terenul lui Crystal Palace, a contat decisiv. Conducerea clubului nu a mai avut răbdare și a anunțat astăzi plecarea lui Brendan Rodgers, finalul unui mandat de 4 ani. În acest interval, clubul a cucerit o Cupă a Angliei și un trofeu Community Shield.

Brendan Rodgers, OUT de la Leicester

Aiyawatt Srivaddhanaprabha, conducătorul lui Leicester, a fost cel care a anunțat despărțirea.

„Performanțele obținute sub conducerea lui Brendan vorbesc de la sine. Am trăit unele dintre cele mai frumoase momente din istoria clubului. Îi vom fi mereu recunoscători.

În afara terenului, Brendan a îmbrățișat cultura clubului și ne-a ajutat să construim un mediu perfect pentru dezvoltare.

Din păcate, rezultatele din acest sezon nu au fost cele dorite. Am crezut că putem redresa situația dacă mizăm pe continuitate, dar nu am reușit. 

Acum avem o misiune clară pentru ultimele 10 etape. Noi toți, fani, jucători, staff, trebuie să salvăm echipa de la retrogradare”, a transmis Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

Leicester încă nu a numit un înlocuitor.

204 meciuria stat Brendan Rodgers pe banca celor de la Leicester, o medie de 1,59 puncte/partidă

Clasamentul actualizat din Premier League:

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Laszlo Boloni, exigent și la victorie: „N-am făcut cel mai bun joc al nostru”

Simone Inzaghi, în corzi după un nou eșec! Inter riscă să piardă și locul de Liga Campionilor, iar antrenorul să fie demis cât de curând

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Aprilie 2023, 20:18

Aiyawatt Srivaddhanaprabhabuhahaprrbrehaihatrhaprha trebuia să ia măsuri mai devreme. Păcat de echipa asta frumoasă!

VardyParty
VardyParty  •  02 Aprilie 2023, 20:08

Leicester e la matineu, nu mai contează din ce unghi o privești.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează