INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Laszlo Boloni, exigent și la victorie: „N-am făcut cel mai bun joc al nostru”

Ladislau Boloni, invincibil în Ligue 2. FOTO: Imago Images
Ladislau Boloni, invincibil în Ligue 2. FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 14:31 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 15:25

Metz, echipa pregătită de Laszlo Boloni (70 de ani), și-a prelungit la 16 seria fără eșec în Ligue 2, urcând pe locul 2, direct promovabil, după victoria obținută în fața lui Laval, scor 1-0. „A contat reacția noastră de după pauză”, explică antrenorul român.

Ladislau Boloni continuă maratonul cu Metz în drumul către promovarea în Ligue 1. Sâmbătă seară, a învins-o și pe Laval (1-0) și a ajuns la 10 victorii și șase egaluri în ultimele 16 etape. 

A făcut diferența, imediat după pauză, Mikautadze, golgheterul diviziei secunde franceze, cu a 15-a reușită, gruzinul având mai mult de o treime din golurile formației lorene!

Mihai Stoica i-a vorbit lui Elias Charalambous despre Florin Talpan: „E supărat pe toată lumea. A plâns într-o emisiune” » Reacția juristului Stelei
FCSB
Mihai Stoica i-a vorbit lui Elias Charalambous despre Florin Talpan: „E supărat pe toată lumea. A plâns într-o emisiune” » Reacția juristului Stelei

Laszlo Boloni: „N-am făcut cel mai bun joc al nostru acasă”

Metz a săltat pe locul 2, ce asigură urcarea directă în elita Franței, cu 51 de puncte, unul deasupra lui Bordeaux, cu mențiunea că Girondins are de jucat în această etapă „afară” la Guingamp. Antrenorul român nu este însă prea mulțumit de evoluția elevilor săi. 

„Ceea ce rămâne este rezultatul și reacția noastră după pauză. Am putut rezista și am fost puternici în apărare, chiar dacă uneori am fost dominați și am oferit adversarului foarte multe cornere. Fără suficientă putere mentală, nu ne-am fi impus. Fără îndoială, nu a fost cel mai bun joc al nostru acasă”, a spus Laszlo Boloni în Le Republicain Lorrain.

Metz, al doilea cel mai bun atac în Ligue 1

Peste două runde, tot pe Stade Saint-Symphorien, Metz primește vizita lui Bordeaux, în ceea ce se anunță ca finala pentru locul secund. 

Până la final mai sunt nouă etape și Boloni se poate baza pe al doilea cel mai prolific atac al campionatului, 44 de goluri marcate, și pe a treia cea mai bună apărare, 26 de goluri primite, fiind la egalitate cu Sochaux. Metz n-a mai pierdut de pe 24 octombrie, 0-2 în deplasare cu liderul Le Havre.

Citește și:

Inter riscă să piardă și locul de Liga Campionilor, iar antrenorul să fie demis cât de curând

Suporterii lui Chelsea cer ca antrenorul echipei să fie demis: „Afară cu Potter!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează