INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - ASTON VILLA 0-2

Suporterii lui Chelsea cer ca antrenorul echipei să fie demis: „Afară cu Potter!”

Graham Potter, antrenor Chelsea. 
Foto: Imago
Graham Potter, antrenor Chelsea. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 13:00 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 14:22

Suporterii lui Chelsea cer demiterea managerului Graham Potter (47 de ani), după 0-2 cu Aston Villa. Echipa are o mare problemă, la finalizare, unde stă mai prost chiar și decât adversare din subsolul clasamentului.

Chelsea a investit peste 550 de milioane de lire sterline în achiziții de jucători, de la venirea miliardarului american Ted Boehly în fruntea clubului. Însă rezultatele întârzie, iar suporterii și-au pierdut răbdarea.

Teoria lui Dănuț Lupu, după ce FCSB l-a numit pe Charalambous: „Nu mai veneau români! Sunt oameni care nu vor să fie slugi”
FCSB
Teoria lui Dănuț Lupu, după ce FCSB l-a numit pe Charalambous: „Nu mai veneau români! Sunt oameni care nu vor să fie slugi”

Fanii lui Chelsea cer ca Graham Potter să fie dat afară, după înfrângerea cu Aston Villa

Sâmbătă, la finele partidei pierdute în fața lui Aston Villa (0-2), mulți dintre ei s-au îndreptat împotriva managerului Graham Potter: „Afară cu Potter!”. Ulterior, mesajele anti-Potter s-au mutat în social-media.

Fostul atacant al albaștrilor, Jimmy-Floyd Hasselbaink, crede totuși că Boehly, care l-a și adus pe Potter de la Brighton, ar fi indicat „să țină de manager. Dacă ai plecat la drum cu strategia de a miza pe jucători tineri, atunci trebuie să le dai voie să și greșescă, să accepți asta”.

Problema lui Chelsea? Finalizarea. Cu Villa a bifat 27 de șuturi spre poarta adversă, 8 cadrate, și a avut 69 la sută posesie. Degeaba. A fost deja al 4-lea meci pe teren propriu în care a pierdut la zero, în acest sezon.

11e locul pe care-l ocupă Chelsea în clasamentul Premier, cu 38 de puncte după 28 de partide disputate

Iar numărul golurilor marcate, 29, e mai mic decât al unor formații aflate în subsolul clasamentului, precum Leeds United (36) și Leicester City (39).

Nu-mi place să dau vina pe cineva anume. Îmi asum responsabilitatea. Suntem o echipă, pierdem și câștigăm împreună.

-Graham Potter, manager Chelsea

Clasamentul din Premier League 

VIDEO. Rezumat: Chelsea - Aston Villa 0-2 

Citește și: 

Pep Guardiola, acuzat de lipsă de respect faţă de adversarii de la Liverpool: „Ok, scuze. Îmi pare foarte rău”

Thomas Tuchel nu e mulțumit, deși Bayern s-a distrat cu Borussia Dortmund: „Am fost prea neglijenți, avem multe de reglat”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
therealreddog33
therealreddog33  •  02 Aprilie 2023, 15:11

Ce diferență: Tuchel câștiga cu 4-2 împotriva lui BVB și e încă nemulțumit de joc. Harry Potter pierde a nu știu cata oara la rand acasă, echipa nu joaca nimic. Își asuma vina, dar e mulțumit. Oare dd ce l-or fi dat afara pe Tuchel, sa îl aducă pe "magician"? Ei știu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează