INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. CITY - LIVERPOOL 4-1

VIDEO Pep Guardiola, acuzat de lipsă de respect faţă de adversarii de la Liverpool: „Ok, scuze. Îmi pare foarte rău”

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 12:34 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 12:45

Pep Guardiola (52 de ani), managerul lui Manchester City, a fost acuzat de lipsă de respect după ce a celebrat excesiv golul egalizator al echipei sale, în fața rezervelor lui Liverpool. „Cetăţenii” s-au impus clar în fața „cormoranilor”, scor 4-1.

Pep Guardiola a intrat în gura criticilor după spectacolul dat de Manchester City cu Liverpool (4-1). La golul egalizator al echipei sale, marcat de Alvarez, managerul „cetățenilor” s-a bucurat excesiv în fața rezervelor adversarului, Kostas Tsimikas și Arthur Melo, care tocmai treceau prin fața sa.

VIDEO. Pep Guardiola, acuzat de lipsă de respect faţă de adversari

Cu primul s-a angajat într-o conversație, iar cu Melo a dat mâna, ceea ce, la conferința de presă, unii jurnaliști i-au pus în vedere că „este lipsă de respect”.

„Eram fericit și am spus cât de frumos a fost golul nostru. Asta a fost tot”, a comentat Guardiola. Întrebat dacă a încercat să facă o glumă, tehnicianul spaniol a replicat „Desigur!”.

Pep Guardiola: „Lipsă de respect?! Îmi pare foarte rău”

Dar când i s-a sugerat că reacțiile sale ar putea fi interpretate drept „o provocare”, Pep a devenit frustrat: „Nu, haideți! Am vorbit cu Tsimikas, am vorbit cu alții. Întrebați-l pe el dacă este o lipsă de respect din partea mea. Am spus «Golul a fost frumos, nu-i așa?». Asta a fost tot. Credeți că este lipsă de respect? Ok, scuze. Îmi pare foarte rău”.

În studioul BT-Sport, fostul internațional englez Rio Ferdinand a comentat și el incidentul: „Nu știu cum de Tsimikas nu l-a împins pe Guardiola din fața lui”.

100 de victoriipe teren propriu în Premier League are Guardiola cu Man. City. El a devenit managerul care bifat cel mai repede această performanță, în 128 de partide

VIDEO. Rezumatul meciului Manchester City - Liverpool (4-1)

Citește și:

Autocarul lui Liverpool, atacat de fanii lui Manchester City la finalul partidei

Barcelona a făcut spectacol în La Liga! Trupa lui Xavi a marcat de 4 ori și e la 15 puncte de Real Madrid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  02 Aprilie 2023, 21:03
Postat de Jeptar pe 02 Aprilie 2023, 14:01

Stresul e mare la don Pep. Are toti banii din lume si s-ar putea sa nu ia campionatul.

dar nu pare deloc stresat, ba chiar e super funny, a fost ceva prietenos si am impresia ca acel jucator nu e Melo ci Matip

Jeptar
Jeptar  •  02 Aprilie 2023, 14:01

Stresul e mare la don Pep. Are toti banii din lume si s-ar putea sa nu ia campionatul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează