INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ELCHE - BARCELONA 0-4

Barcelona a făcut spectacol în La Liga! Trupa lui Xavi a marcat de 4 ori și e la 15 puncte de Real Madrid

FOTO: Guliver/GettyImages +12   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 07:56 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 08:32

Barcelona s-a impus categoric pe terenul lui Elche, 4-, în etapa 27-a din La Liga și are 15 puncte peste rivala Real Madrid, care va juca azi, de la 17:15, cu Real Valladolid.

În primul meci după pauza provocată de partidele internaționale, Barcelona a obținut o victorie fără emoții în deplasare și e gata de duelul cu Real Madrid, joi, din Cupa Spaniei.

+8 FOTO

Barcelona, victorie autoritară cu Elche

După un start liniștit de meci, în care Barcelona a avut posesia, Robert Lewandowski a dat lovitura. În minutul 20, polonezul a deschis scorul, cu un șut de la 6 metri.

După pauză, Barcelona s-a dezlănțuit. În minutul 55, Ansu Fati a marcat după o acțiune individuală. A primit o pasă la 65 de metri de poarta adversă, a plecat într-o cursă solitară și a finalizat cu un șut de la 18 metri. 

După doar 10 minute, Robert Lewandowski a făcut 3-0, finalizând excelent de la 10 metri. Scorul final l-a stabilit Ferran Torres. Spaniolul a marcat de la marginea careului, cu un șut excelent plasat.

VIDEO Rezumatul meciului Elche - Barcelona

După 27 de etape, Barcelona e lider în Spania, cu 71 de puncte (23 de victorii, 2 egaluri, 2 înfrângeri). Catalanii au 15 puncte peste rivala Real Madrid (56 de puncte), care are și un meci în minus. Elche rămâne ultima (20) din Spania și pare condamnată la retrogradare. Are 13 puncte, cu 14 mai puțin decât Espanyol, prima deasupra locurilor retrogradabile.

Citește și: 

Chelsea pierde cu Aston Villa și continuă campionatul dezastruos. Clasamentul în Premier League

În genunchi! Patru echipe de legendă din Europa sunt groggy și riscă să retrogradeze

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  02 Aprilie 2023, 11:15

Chiori in tara orbilor si nuli in Europa! Un club care si-a batut joc de jucatorii straini in ultimii ani, cu o exceptie: Messi! Barcelona (in mod sigur) si Arsenal (mai sunt cateva meciuri foarte grele) sunt pe cale sa castige titlurile nationale, dar au in comun contraperformantele din cupele europene!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează