INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Gafă de amatori făcută de fundașii lui Manchester City » Au uitat regulamentul și i-au lăsat pe cei de la Brentford să marcheze

Gafă de amatori făcută de fundașii lui Manchester City +7   FOTO
Gafă de amatori făcută de fundașii lui Manchester City

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2024 23:06 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 00:11

Neal Maupay a deschis scorul în minutul 21 al meciului Brentford - Manchester City, profitând de un moment de rătăcire al fundașilor lui Pep Guardiola. Campionii en-titre s-au impus cu 3-1 datorită reușitelor lui Phil Foden.

În minutul 21, formația din Manchester a fost păcălită la o acțiune banală. Totul a pornit de la o repunere din 6 metri a portarului Mark Flekken. 

Manchester City a uitat regulamentul! Gol inedit primit de la Brentford

Toney și Maupay au stat deliberat la metri buni în spatele liniei apărătorilor lui City. 

+3 FOTO

Fotbaliștii lui Pep Guardiola au fost purtați de val sau nu au știut regulamentul. În urma repunerilor din aut, aruncare de la margine, sau din colțul careului de 6 metri nu se dictează ofsaid. 

Toney s-a prefăcut că atacă mingea, a făcut un paravan și i-a permis coechipierului să avanseze nestingherit spre poarta lui Ederson. În zadar au ridicat brațele Gvardiol și Walker, cerând sancționarea unei poziții în afara jocului. 

Gafă de amatori făcută de fundașii lui Manchester City » Au uitat regulamentul și i-au lăsat pe cei de la Brentford să marcheze
FOTO: Captură TV @Digi Sport 2

Campioana Europei a depășit momentul și s-a impus fără emoții. Phil Foden a fost eroul revenirii, autor al unui hattrick în minutele 45+3, 54 și 70.

Datorită victoriei de pe Brentford Community Stadium, campioana en-titre ajunge la 49 de puncte. S-a apropiat la două puncte de liderul Liverpool, dar echipa pregătită de Pep Guardiola are un meci restant.

Runda viitoare, pe 10 februarie, Manchester City primește vizita lui Everton.

Clasamentul actualizat din Premier League: 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Victor Osimhen, disputat de Arsenal și Chelsea » Când va dezvălui nigerianul unde va juca din vară: „Voi anunța decizia pe care am luat-o”
NAPOLI
Victor Osimhen, disputat de Arsenal și Chelsea » Când va dezvălui nigerianul unde va juca din vară: „Voi anunța decizia pe care am luat-o”
Micky van de Ven, concurentul pe post al lui Radu Drăgușin, s-a lămurit în privința românului: „Așezați-l lângă ei și pe noul jucător”
ANGLIA
Micky van de Ven, concurentul pe post al lui Radu Drăgușin, s-a lămurit în privința românului: „Așezați-l lângă ei și pe noul jucător”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează