INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATUL RUSIEI

Brichetele ameninţă şi fotbalul rusesc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 aprilie 2008 00:00

Înaintea meciului pe care Lokomotiv Moskova l-a disputat, acasă, în compania Samarei, pentru a îmbunătăţi vizibilitatea suporterilor aflaţi în tribunele stadionului, oficialităţile gazdelor au renunţat la plasa montată la peluza Sud a stadionului.

Deşi fanii au fost rugaţi să nu arunce cu obiecte pe gazon, aceştia nu s-au conformat. Astfel, pe gazon au aterizat diverse obiecte, cel mai des întîlnite fiind brichetele, bateriile şi monedele. În ciuda acestor manifestari ale spectatorilor, meciul nu a fost întrerupt.

Oficialii lui Lokomotiv au remis un comunicat în care reamintesc faptul că un astfel de comportament este inadmisibil, anunţînd că, în cazul în care se va repeta, plasa de la peluza Sud va fi remontată.

Lokomotiv Moscova a învins, duminică, pe Samara, cu 2 - 0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  02 Aprilie 2008, 18:09

Pai nu s-a oprit pt ca probabil ca meciul nu a fost arbitrat de o "fetitza". Multa "branza" la ghencisti si lu Deaconu!

 •  02 Aprilie 2008, 18:00

@eu Dar de meciul tur din acest campionat iti aduci aminte? Ce parere ai?? Daca tot esti specialist in observarea tendentiozitatii, nu crezi ca onor Deaconu a fost tendentios?? @neamtzu Dar ce-ai vrea frate?? Sa inchidem toti gura si sa privim jaful care se petrece, nu? Sa impingem totul sub covor si sa trecem mai departe. Fiti convinsi ca nu veti scapa de furia oamenilor mult timp de-acum incolo.

 •  02 Aprilie 2008, 17:29

Va rugam sa vizitati cadouri-funny ro!Comparati si cumparati! Cadouri utile si placute, cadouri pentru toate buzunarele.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează