INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Brighton - Arsenal 2-1 » Bătaie şi nervi la restart. Plus o accidentare gravă!

Brighton - Arsenal 2-1 » Bătaie şi nervi la restart. Plus o gravă accidentare!
Brighton - Arsenal 2-1 » Bătaie şi nervi la restart. Plus o gravă accidentare!

Articol de - Publicat sambata, 20 iunie 2020 20:21 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 20:41

Brighton - Arsenal 2-1 // Maupay, autorul golului victorios din prelungiri, a fost luat de gât şi trântit la pământ de Guendouzi. Mai mulţi au sărit la grămadă, iar acum ambele echipe riscă sancţiuni pentru încălcarea regulilor.

Nici nu s-a reluat bine Premier League că a şi apărut un scandal. Finalul meciului de la Brighton s-a lăsat cu o grămadă generală, provocată de un gest la nervi a lui Guendouzi. Furios că Arsenal a pierdut în minutul al cincilea al prelungirilor după ce a condus la pauză cu 1-0 (gol Pépé), mijlocaşul francez i-a pus mâna în gât lui Maupay, autorul golului de 2-1 al "pescăruşilor", şi l-a trântit la pământ. Imediat s-au strâns mulţi jucători, încălcând astfel protocolul sanitar şi distanţarea socială ce recomandă evitarea aglomerărilor pe teren. The Sun scrie că ambele echipe riscă să fie sancţionate pentru acest incident, dar nu specifică exact ce vor păţi.

În pericol să nu mai apere în acest sezon

Şi nu a fost totul. Acelaşi Maupay a fost protagonistul unui episod greu de privit (nici camerele televiziunii ce a transmis meciul n-au oferit reluări) către finalul primei reprize. Aflat în duel aerian pentru o minge, a sărit cu portarul Leno şi l-a dezechilibrat, iar germanul a aterizat rău pe genunchi şi a suferit o accidentare gravă. A fost scos pe targă, iar de-acolo l-a certat furios pe atacantul gazdelor, reproşându-i că l-a lovit intenţionat.

"Vorbesc prea mult şi primesc ce merită"

Maupay s-a scuzat chiar de la pauză la antrenorul Arteta: "Nu am avut nicio intenţie să-i fac rău. Până când portarul nu prinde mingea nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. Fotbalul este un sport de contact, îmi pare tare rău pentru el şi îi doresc recuperare grabnică. Unii dintre jucătorii lui Arsenal ar trebuie să înveţe să fie mai umili uneori, vorbesc prea mult şi primesc ceea ce merită".

Clasamentul din Premier League:

Adevăratul motiv pentru care James Rodriguez nu joacă la Real Madrid? „Plătește pentru ce i-a făcut lui Zidane”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează